Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Targul BIFE 2012, un univers al designului inovator

Targul BIFE 2012, un univers al designului inovator

Email Imprimare

Intre 12 si 15 septembrie, la Complexul Expozitional Romexpo se va desfasura Targul international de mobila, masini si echipamente pentru exploatare forestiera si prelucrarea lemnului. BIFE este cel mai important targ din Romania, cu caracter international, dedicat producatorilor, importatorilor, exportatorilor si distribuitorilor din domeniul industriei lemnului, care se va desfasura anul acesta pe o suprafata de peste 20.000 de metri patrati, in cel mai mare centru expozitional din Romania.

Ajuns la cea de a 21-a editie, BIFE si-a castigat un binemeritat loc in randul celor mai importante targuri de profil din Europa si din lume, bucurandu-se de recunoasterea Asociatiei Globale a Industriei Expozitionale (UFI), care i-a acordat statutul de manifestare agreata UFI. Editia 2012 isi propune sa fie un altfel de eveniment, o aventura a designului inovator, a stilului si rafinamentului, reunind sub acelasi concept cele mai importante branduri de mobila din tara si din strainatate.
Astfel, sub sloganul plAy DESIGN feel, targul va marca revolutiile in designul de mobilier, aducand in atentia publicului interesat o gama variata de piese si accesorii destinate ambientarii si utilarii moderne a spatiilor de locuit sau destinate sediilor de birouri. BIFE se doreste a fi mai mult decat o expozitie comerciala, un intreg sistem de reflectare si studiu al spatiului in care vom locui in viitor. In premiera pentru targul BIFE, dar si pentru piata expozitiilor de profil din Romania, la aceasta editie un salon intreg va fi dedicat sectiunii de mobilier pentru bucatarie. Urmand tendinta inregistrata la nivel international in care spatiul destinat pregatirii si servirii mesei nu mai reprezinta o zona secundara a casei, ci una de importanta speciala, in care membrii familiei isi petrec o parte din timp impreuna, firmele participante vor prezenta publicului vizitator solutii functionale si moderne destinate eficientizarii si ambientarii acestui spatiu. Pentru ca in domeniu este esential know-how-ul, targul va gazdui si o serie de intalniri si tururi oficiale cu delegatiile specialistilor din Rusia, China si Israel, totul in vederea facilitarii networking-ului si schimbului de experienta intre reprezentantii industriei.
Targul international de mobila, masini si echipamente pentru exploatare forestiera si prelucrarea lemnului este organizat de catre Romexpo, in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si Asociatia Clubul Roman de Mobila si se adreseaza atat specialistilor din domeniu, cat si publicului larg. Pe toata durata desfasurarii evenimentului vor avea loc o serie de evenimente conexe: seminarii de cercetare si instruire, workshop-uri, demonstratii de aplicare sau montare de produse, concursuri de design.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.