Sambata, 18 Sep

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Why Democracy?, festival de film la MTR

Why Democracy?, festival de film la MTR

Email Imprimare

In perioada 3-8 august, British Council si Asociatia Pro Democratia va invita la Muzeul National al Taranului Roman la festivalul de film documentar dedicat democratiei si drepturilor omului Why Democracy?, care aduce in atentia publicului romanesc 22 de filme documentare, proiectate in peste 200 de tari si teritorii, atingand o audienta de peste 300 de milioane de spectatori si generand numeroase dezbateri in toata lumea. Filmele din cadrul festivalului sunt parte dintr-un amplu proiect international si sunt realizate de regizori independenti, premiati la festivaluri de film de notorietate.
Subiectele abordate de filme sunt diverse: metodele de tortura aplicate in inchisorile americane/alegerea democratica a unui sef de clasa in China comunista/scandalul generat de niste benzi desenate daneze in comunitatea musulmana etc. Actiunea filmelor se desfasoara in diferite tari: Marea Britanie, Bolivia, China, Croatia, Cuba, Danemarca, Republica Democrata Congo, Egipt, India, Iran, Italia, Kenia, Republica Liberia, Pakistan, Rusia, Africa de Sud, Spania si Statele Unite ale Americii.
Filmele Why Democracy? au constituit punctul de plecare a numeroase discutii in intreaga lume, ajungand la audiente impresionante, care s-au angajat intr-o dezbatere globala despre democratie si drepturile omului. Mai multe detalii pot fi gasite la www.whydemocracy.net
Filmele sunt in limba engleza si nu au subtitrare in limba romana. Intrarea este gratuita.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.