Vineri, 18 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Bun gust si savoare la Good Taste of Bucharest

Bun gust si savoare la Good Taste of Bucharest

Email Imprimare

Timp de doua zile, intre 13 si 14 octombrie, World Trade Plaza-Hotel Pullman Bucuresti gazduieste Salonul international de delicatese Good Taste of Bucharest. Evenimentul va reuni delicatese fine si lucruri de bun gust care vor recompune imaginea surprinzatoare a unui Bucuresti cosmopolit, plin de savoare si joie de vivre. Good Taste of Bucharest ii imbie pe vizitatori cu o selectie rafinata de bunatati din tara si din strainatate.
La Salonul international de delicatese publicul este invitat la un veritabil rasfat gastronomic de la care nu vor lipsi specialitati precum pralinele belgiene si branzeturile regale, ce vor fi completate magistral de cele mai alese vinuri. Printre delicatese veti regasi trufe de padure, dulceturi rare, produse de patiserie, cafea aromata, ceaiuri elegante si alte bauturi fine.
La expozitia Good Taste of Bucharest, delicatesele fac casa buna cu muzica de calitate, obiectele antique si cartile rare. Organizatorii au pregatit si o serie de manifestari conexe ce vor trezi, cu siguranta, interesul publicului: un concert live de jazz, dezbaterea pe teme gastronomice Gust sau gusturi, discutii in jurul vinurilor prezentate in expozitie, demonstratii culinare, o expozitie de fotografie tematica si multe altele.
Salonul international de delicatese Good Taste of Bucharest va putea fi vizitat in intervalul orar 10.00-20.00, in zilele de 13 si 14 octombrie. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.