Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri BIFE 2012, la final

BIFE 2012, la final

Email Imprimare

Un succes pe linie! Asa s-ar putea defini cea de-a XXI-a editie a targului international de mobila BIFE, organizat in perioada 12-15 septembrie la Romexpo, care a reunit peste 100 de firme din Romania si din strainatate si care a incantat cei 10.000 de vizitatori cu cele mai interesante creatii in materie de mobilier si tehnologii de ultima ora pentru prelucrarea lemnului. Avand ca tema centrala designul de mobilier, BIFE a trasat tendintele 2013 in materie de piese si accesorii destinate ambientarii spatiilor de locuit si sediilor de birouri.
Targul BIFE a debutat miercuri, 12 septembrie, cu Ziua Specialistilor, zi dedicata exclusiv vizitatorilor specialisti si jurnalistilor, si a continuat cu doua zile de intensa comunicare sub genericul conferintei Design - concept of living, eveniment ce a reunit unele dintre cele mai importante personalitati ale designului si arhitecturii la nivel international. Concursul de Talent Scouting, competitie organizata impreuna cu Igloo Media, si-a desemnat castigatorii, iar Universitatea de Urbanism si Arhitectura Ion Mincu a celebrat 120 de ani de la infiintare printr-o serie de evenimente dedicate specialistilor.
Dintre exponate, un succes deosebit au inregistrat piesele cu design original si caracteristici extrem de functionale, adaptate nevoilor consumatorului modern. Astfel, fie ca a fost vorba despre un stil minimalist sau romantic, vizitatorii s-au orientat catre un stil eclectic. La BIFE, vizitatorii s-au intalnit si cu mobilierul Exotique, adus in Romania de doamna Pusa Hack, fondatoarea brandului Exotique si proprietara magazinelor Exotique.
BIFE 2012 a prezentat un program bogat de evenimente conexe, din care nu au lipsit nici surprizele dedicate publicului larg, Premiul Vizitatorului reunind produse si accesorii in valoare totala de 10.500 euro.
Editia 2012 a Targului international de mobila BIFE a fost un eveniment organizat de catre Romexpo, in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si Asociatia Clubul Roman de Mobila, beneficiind de sprijinul Igloo Media si Class Living.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.