Sambata, 18 Sep

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Saptamana Sanatatii

Saptamana Sanatatii

Email Imprimare

In perioada 15-20 octombrie, in Pasajul Universitatii din Bucuresti va avea loc cea de-a cincea editie a Saptamanii Sanatatii, eveniment ce isi propune sa ofere publicului larg informatii cat mai utile despre frumusete, nutritie, sport si un stil de viata cat mai sanatos. Acest eveniment este prilejuit de doua zile internationale: Ziua Internationala a Medicului si Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice, ambele celebrate la 1 octombrie. La Saptamana Sanatatii vor participa clinici medicale, companii farmaceutice, centre de relaxare si infrumusetare, centre oftalmologice si stomatologice, dar si medici nutritionisti si reprezentanti ai unor sali de sport, care se vor intrece in a va pune la dispozitie cele mai avantajoase oferte pentru a va ajuta sa va imbunatatiti sau sa va mentineti un stil de viata cat mai echilibrat si sanatos. Printre participantii la targul Saptamana Sanatatii se va numara si Magazinul online cu produse romanesti Dacic Cool. La standul nostru, va asteptam cu informatii utile despre produsele romanesti de sanatate si frumusete de la brandurile Hofigal si Gerocossen, pe care le gasiti in Magazinul Dacic Cool, dar si cu oferte promotionale.

Saptamana va fi impartita in doua sectiuni, Sanatate si Servicii Medicale, respectiv Sanatate, Nutritie si Sport.  Intre 15 si 17 octombrie, in cadrul sectiunii Sanatate si Servicii Medicale, expozantii vor pune accent pe ideea mentinerii unei stari bune de sanatate pe tot parcursul vietii. Depistarea precoce a bolilor, precum si prevenirea si tratarea lor sunt doar cateva dintre subiectele ce vor fi abordate cu aceasta ocazie. In partea a doua a saptamanii, intre 18 si 20 octombrie, in cadrul sectiunii Sanatate, Nutritie si Sport veti putea afla informatii utile despre cele mai bune metode de control al greutatii, dar si despre metode naturiste de infrumusetare pentru o dezvoltare cat mai armonioasa a trupului si a sufletului.
Saptamana Sanatatii se desfasoara in Pasajul Universitatii, in perioada 15-20 octombrie, intre orele 11.00 si 19.00. Pentru mai multe detalii, accesati www.pikaso.ro. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.