Sambata, 18 Sep

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Invitatie in Universul Sanatatii

Invitatie in Universul Sanatatii

Email Imprimare

In perioada 1-4 noiembrie, Andrew Professional Consulting, in parteneriat cu televiziunea ZeusTV si compania Hofigal, va invita, la Sala Palatului din Bucuresti, la cea de-a doua editie a expozitiei de produse bio Universul Sanatatii. Traim intr-o lume poluata si agitata, in care avem nevoie sa ne aparam sanatatea. In acest sens, expozitia Universul Sanatatii va reuni firme care pun la dispozitia publicului larg atat produse alimentare si cosmetice naturale, ecologice, cat si servicii destinate unui stil de viata cat mai echilibrat.

Evenimentul are drept scop incurajarea consumului de produse naturale si traditionale fabricate in Romania. Ca de fiecare data, expozitia Universul Sanatatii propune vizitatorilor o gama foarte variata de produse si servicii, de la suplimente naturale, sucuri de fructe si legume, vinuri, produse apicole si produse ecologice la tratamente naturale, medicina alternativa, tehnici de relaxare si terapii neconventionale.
Universul Sanatatii isi propune sa familiarizeze publicul larg cu ce inseamna un stil de viata sanatos si sa ne ajute sa reducem expunerea la factorii de risc pe care ii intalnim in viata de zi cu zi. La aceasta noua editie, brandul romanesc Hofigal, co-organizator al evenimentului, ii asteapta pe vizitatori cu informatii despre produsele naturale romanesti si cu sfaturi utile pentru sanatate si frumusete. Revista online Dacic Cool este partener media al targului Universul Sanatatii, eveniment la care va fi prezent, cu oferte promotionale la produse de sanatate si frumusete, si Magazinul online cu produse romanesti Dacic Cool.
Cu ocazia expozitiei vor avea loc si manifestari conexe, printre care sesiuni de comunicare, workshopuri, prezentari si demonstratii, lansari de carte si de produse, precum si programe artistice. Pentru mai multe informatii vizitati site-ul www.universulsanatatii.ro. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.