Vineri, 18 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Targul de Turism al Bucovinei

Targul de Turism al Bucovinei

Email Imprimare

O noua editie a Targului de Turism al Bucovinei va avea loc in perioada 12-14 octombrie, in Parcul Central din fata Palatului Administrativ Suceava. Pe parcursul celor trei zile, vizitatorii targului vor avea ocazia sa se informeze cu privire la ofertele din domeniul turismului activ, balnear, rural, ecvestru, cultural si religios din cele sase zone turistice ale judetului (Suceava, Vatra Dornei, Campulung Moldovenesc, Falticeni, Gura Humorului, Radauti-Siret). Publicul este invitat, de asemenea, sa ia parte la spectacole, demonstratii de mestesuguri traditionale, seminarii turistice, initiere in formele turismului activ (tiroliana, via ferata, mountain bike, off-road, echitatie), dar si sa deguste din vestitele bucate traditionale bucovinene.

Asezata in nordul Moldovei, Bucovina este una dintre cele trei provincii istorice ale Romaniei, alaturi de Muntenia si Transilvania. In 1775, aceasta zona devenea parte a Imperiului Habsburgic, ramanand in componenta acestuia pana in 1918. Numele de Bucovina provine din acea perioada si inseamna tara fagilor. Tinuturile Bucovinei mustesc de istorie, aici se pastreaza traditii si obiceiuri stravechi, mestesuguri specifice, monumente unice si ctitorii medievale care atesta permanenta spirituala si istorica a locuitorilor de pe aceste meleaguri.
La Targul de Turism al Bucovinei si-au anuntat participarea organizatii si asociatii din domeniul turismului, touroperatori, producatori, distribuitori, importatori si exportatori de produse si servicii destinate industriei hoteliere si restaurantelor, cafenelelor, barurilor, furnizorilor de servicii de catering. Vizitatorilor le vor fi puse la dispozitie informatii utile privind atractiile turistice regionale, ofertele de turism de afaceri, dar si informatii legate de diverse servicii turistice, precum serviciile de cazare si transport sau serviciile IT si software in turism. 
Revista online Dacic Cool este partener media al Targului de Turism al Bucovinei. Evenimentul este organizat de catre Consiliul Judetean Suceava, in colaborare cu Institutia Prefectului, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Camera de Comert si Industrie Suceava, Primaria municipiului Suceava si in parteneriat cu Universitatea Stefan cel Mare Suceava, Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor, Asociatia pentru Turism Bucovina, Asociatia Produs in Bucovina, celelalte asociatii si primarii turistice din judet.
Pentru informatii suplimentare accesati site-ul www.redescopera-bucovina.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.