Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Sanatate, ca-i mai buna decat toate!

Sanatate, ca-i mai buna decat toate!

Email Imprimare

In aceasta saptamana, in perioada 15-17 octombrie, in Pasajul Universitatii are loc o noua editie a targului Saptamana Sanatatii. Pana miercuri inclusiv, bucurestenii aflati in trecere prin Pasajul Universitatii pot afla informatii utile despre frumusete, nutritie, sport si un stil de viata cat mai sanatos de la reprezentantii companiilor participante la targ. Aceasta noua editie a Saptamanii Sanatatii are loc in contextul a doua zile internationale, Ziua Internationala a Medicului si Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice, ambele marcate pe 1 octombrie.

Saptamana Sanatatii reuneste companii farmaceutice, centre de relaxare si infrumusetare, clinici medicale, centre oftalmologice si stomatologice, dar si medici nutritionisti si reprezentanti ai unor sali de sport, care va stau la dispozitie cu informatii si recomandari privind cele mai avantajoase oferte in scopul imbunatatirii sau mentinerii unui stil de viata cat mai echilibrat si sanatos.
La evenimentul Saptamana Sanatatii va asteptam la standul Dacic Cool, cu sfaturi despre mentinerea sanatatii cu ajutorul suplimentelor nutritive naturale romanesti, dar si cu explicatii privind beneficiile comertului online si calitatile produselor romanesti, pe care le puteti cumpara online de pe Magazinul online Dacic Cool. Ca sa facem fata cu brio afectiunilor de sezon, cel mai important este sa le prevenim, intarindu-ne imunitatea, iar suplimentele nutritive bazate pe traditia milenara a fitoterapiei din Romania ne pot fi de un real ajutor in acest sens. Si, pentru ca se apropie sezonul rece, este bine sa ne gandim si la ingrijirea adecvata a pielii, cu produse ce au in compozitia lor ingrediente naturale. De aceea, la Saptamana Sanatatii, Dacic Cool vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu produse de la branduri romanesti prestigioase, cum sunt Hofigal si Gerocossen.
Evenimentul Saptamana Sanatatii este impartit in doua sectiuni, Sanatate si Servicii Medicale, respectiv Sanatate, Nutritie si Sport.  In cadrul sectiunii Sanatate si Servicii Medicale, expozantii pun accent pe ideea mentinerii unei stari bune de sanatate pe tot parcursul vietii, in timp ce, in cadrul sectiunii Sanatate, Nutritie si Sport veti putea afla informatii utile despre cele mai bune metode de control al greutatii, dar si despre metode naturiste de infrumusetare pentru o dezvoltare cat mai armonioasa a trupului si sufletului.

 

Saptamana Sanatatii se desfasoara in Pasajul Universitatii, in perioada 15-17 octombrie, intre orele 11.00 si 19.00. Pentru mai multe detalii, accesati www.pikaso.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.