Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Targurile de sanatate, importante pentru o informare corecta

Targurile de sanatate, importante pentru o informare corecta

Email Imprimare

Intr-o lume atat de dinamica, in care fiecare zi vine cu mereu alte noutati, iar reclamele inselatoare ne bombardeaza la tot pasul, este mereu mai dificil, dar si mai important sa reusim sa ne informam corect. Unul din mijloacele eficiente care ne stau la dispozitie in acest sens il reprezinta targurile tematice, in cadrul carora putem afla ultimele noutati, putem compara intre ele diferitele produse existente pe piata si putem primi atat de utilele sfaturi specializate direct de la experti, direct de la producatori.

Si lucrurile nu sunt cu nimic mai putin importante pentru producatori, pentru specialisti, caci progresul inseamna, in primul rand, comunicare. Iar comunicarea intre producator si consumator este esentiala pentru ambele parti. Si, evident, ce poate fi mai important decat sanatatea! Aceasta explica, cel putin in parte, si succesul de care s-a bucurat prima editie a expozitiei de produse bio Universul Sanatatii, organizata de Andrew Professional Consulting, eveniment care a beneficiat si beneficiaza, in acelasi timp, de expertiza brandului romanesc Hofigal, in calitate de co-organizator.
Acum se pregateste deschiderea unei noi editii a acestui targ, care se va desfasura in perioada 1-4 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti. Este ocazia ideala de a ne informa corect cu privire la modul in care ne putem apara sanatatea si combate diferitele afectiuni cu care ne confruntam, cu ajutorul unor produse naturale eficiente, care sa ne scuteasca de efectele secundare de multe ori atat de periculoase ale multor produse de sinteza. Aici vom putea descoperi, fara indoiala, nenumarate produse de exceptie, despre care nu am avut de unde sa aflam pana acum, si vom primi nenumarate sfaturi utile direct de la specialisti.
De la acest targ, evident, nu va lipsi nici magazinul online Dacic Cool, care si-a propus sa promoveze produsele romanesti de calitate si sa ofere cat mai multe informatii utile  consumatorilor. An de an, noi studii si cercetari vin sa contribuie la evidentierea modului de actiune a diferitelor substante active prezente in produsele naturale, multe cunoscute de cei batrani, dar uitate, intre timp, si la dezvoltarea de noi produse naturale menite sa ne sustina sanatatea si sa ne ajute sa ne imbunbatatim calitatea vietii. Este important ca toate aceste informatii sa le putem obtine direct de la specialisti, direct de la producatori. Sunt doar cateva dintre motivele pentru care, in perioada 1-4 noiembrie, nu trebuie sa ratam aceasta noua editie a expozitiei de produse bio Universul Sanatatii, de la Sala Palatului din Bucuresti. (Foto: Stock.XCHNG)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.