Marti, 22 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Sanatatea online si offline

Sanatatea online si offline

Email Imprimare

Atat sistemul nostru de informare, cat si cel comercial tind, an de an, sa se mute tot mai mult pe internet. Informandu-ne si cumparand online castigam timp, avem posibilitatea sa confruntam mult mai usor informatii si preturi. La fel stau lucrurile si atunci cand suntem interesati sa ne documentam cu privire la o anumita afectiune, la nenumaratele pericole pe care poluarea si alimentatia moderna le ridica fata de sanatatea noastra. Si tot pe internet putem gasi cel mai usor si produsele cele mai bune pentru a ne apara sanatatea, ne putem informa cu privire la calitatea si eficacitatea lor si le putem gasi la cele mai bune preturi.

Dar asta nu inseamna ca online-ul poate elimina cu totul contactul direct, comunicarea directa care nu conteneste sa ofere si ea nenumarate avantaje. Tocmai de aceea, targurile joaca un rol esential si din punct de vedere al acestei completari a relatiei online cu cea offline. Este util si semnificativ sa cunosti direct reprezentantii unui brand, sa poti purta un dialog direct cu acestia, sa tii in mana diferitele produse si sa gasesti raspuns la cele mai diverse intrebari.
Un astfel de loc de intalnire il reprezinta, in primul rand, expozitia de produse bio Universul Sanatatii, organizata de Andrew Professional Consulting, avand drept co-organizator brandul romanesc Hofigal. Noua editie a expozitiei Universul Sanatatii va avea loc la Sala Palatului, in perioada 1-4 noiembrie.
Este un eveniment pe care nu trebuie sa-l ratam si de la care, fara indoiala, nu va lipsi nici Magazinul online cu produse romanesti Dacic Cool, care doreste, si cu aceasta ocazie, sa fie cat mai aproape de toti cei interesati de propria sanatate si, in acelasi timp, de promovarea produselor romanesti cu adevarat valoroase. La fel ca in mediul online, Dacic Cool va incerca sa vina in intampinarea dumneavoastra cu maximum de informatie si cu cele mai bune preturi - de producator. Valorificarea traditiilor romanesti si promovarea brandurilor noastre dedicate cu adevarat calitatii si unui real parteneriat cu consumatorii reprezinta un scop pe care si l-a propus Dacic Cool si pe care speram sa-l putem atinge impreuna cu dumneavoastra! (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.