Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Informatii utile si esentiale la Universul Sanatatii

Informatii utile si esentiale la Universul Sanatatii

Email Imprimare

Dezvoltarea tot mai rapida pe care economia a inregistrat-o in ultimul secol ne-a adus multiple beneficii, dar si un mediu tot mai poluat si o alimentatie mereu mai nesanatoasa. Performantele incredibile ale medicinei moderne ne-au crescut speranta de viata, dar sanatatea noastra este tot mai subreda si riscam sa ne reducem dramatic calitatea vietii. Medicamente tot mai puternice ne ajuta sa combatem bolile, dar, in egala masura, vin sa ne subrezeasca sanatatea.

De multe ori, lista efectelor secundare este atat de lunga, incat nici nu mai avem rabdare sa o citim. Dar efectele le vom resimti. In aceste conditii, redescoperirea remediilor naturale este salutara. Iar traditiile noastre populare ne vin in intampinare cu nenumarate leacuri de exceptie.
Branduri serioase, din pacate inca prea putin cunoscute, vin, la randul lor, cu un impresionant efort de cercetare pentru a studia acest tezaur de sanatate pe care il reprezinta natura. Astfel, ele reusesc sa puna la punct noi si noi remedii naturale cu adevarat eficace, care ne stau astazi la indemana pentru a reusi sa ne asiguram acea vitalitate de invidiat. Ramane doar ca noi sa fim in stare sa ne informam corect si sa ajungem la acele remedii naturale cu adevarat de calitate de care avem nevoie.
Tocmai in acest scop, Andrew Professional Consulting a inceput deja de anul trecut sa organizeze, impreuna cu brandul romanesc Hofigal, in calitate de co-organizator, expozitia de produse bio Universul Sanatatii, loc de intalnire al celor mai importante branduri romanesti preocupate de valorificarea acestui minunat tezaur de  sanatate si de frumusete pe care il reprezinta natura. Dupa ce prima editie a inregistrat anul trecut un real succes, acum expozitia de produse bio Universul Sanatatii ne asteapta la o noua editie, la Sala Palatului din Bucuresti, in perioada 1-4 noiembrie. Este un eveniment important, pe care nu avem voie sa-l ratam, pentru ca aici putem gasi acele informatii esentiale de care depinde sanatatea noastra si pe care cu greu le vom gasi in alta parte. La expozitia Universul Sanatatii va veti intalni si cu Magazinul online Dacic Cool, dedicat promovarii produselor romanesti de calitate, pe care vi le oferim la preturi de producator. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.