Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Targul international pentru industria alimentara ALIMENTA

Targul international pentru industria alimentara ALIMENTA

Email Imprimare

Centrul expozitional Romexpo gazduieste, in perioada 31 octombrie - 4 noiembrie, o noua editie a Targului international pentru industria alimentara ALIMENTA. Timp de cinci zile, targul ALIMENTA va fi cadrul ideal de ofertare, negociere si contractare dintre cele mai mari companii din industrie si specialistii din domeniul alimentar. Evenimentul, dedicat furnizorilor de tehnologie de procesare si producatorilor de produse alimentare si bauturi, ofera expozantilor posibilitatea de a stabili contacte de afaceri, de a patrunde pe noi piete de desfacere, de a-si lansa si promova produsele si tehnologiile, de a realiza demonstratii practice si de a participa la seminarii, conferinte si mese rotunde.

Tematica editiei 2012 a targului cuprinde alimente, bauturi, tehnologie de procesare, igiena, siguranta alimentara, transport, logistica, depozitare, gastronomie si literatura de specialitate.
Targul ALIMENTA se doreste a fi o oportunitate de afaceri pentru producatori, furnizorii de tehnologie de procesare si lanturile de retail, in contextul in care industria alimentelor si a bauturilor din Uniunea Europeana este cel mai mare sector manufacturier din Europa, cu o cifra de afaceri de 815 miliarde de euro si 4 milioane de lucratori in 280.000 companii. In Romania, segmentul industriei alimentare asigura 11% din PIB, echivalentul a aproximativ 15 miliarde de euro.
Evenimentul se adreseaza atat publicului specializat, cat si publicului larg. Vizitatorii sunt invitati, printre altele, sa deguste din produsele alimentare bio prezentate de catre cele peste 60 de firme membre ale Asociatiei Operatorilor din Agricultura Ecologica.
Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul: miercuri, 31 octombrie - sambata, 3 noiembrie, intre orele 10.00 si 18.00, duminica, 4 noiembrie, intre orele 10.00 si 16.00. Pretul biletului de intrare este de 15 lei. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.