Duminica, 20 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Expo Drink & Wine

Expo Drink & Wine

Email Imprimare

O noua editie a Expo Drink & Wine, targul de vinuri si bauturi alcoolice, se va desfasura la centrul expozitional Romexpo, intre 31 octombrie si 4 noiembrie. Evenimentul este prilejul ideal de intalnire si schimb de experienta intre companiile producatoare, importatoare si distribuitoare de vinuri, bauturi alcoolice si racoritoare, precum si de echipamente si tehnologii pentru prelucrare, ambalaje pentru bauturi si produse chimice destinate viticulturii.

Timp de cinci zile, vizitatorii sunt invitati sa treaca pragul Pavilionului Central Romexpo pentru a degusta sortimente alese de vinuri, dar si alte bauturi alcoolice si racoritoare. Evenimentul se va bucura de participarea unora dintre cele mai renumite podgorii romanesti si internationale, care ii vor delecta pe vizitatori cu vinuri nobile. Pentru ca  Expo Drink & Wine este o manifestare care se adreseaza publicului larg si specialistilor in domeniu deopotriva, la eveniment vor fi prezenti si reprezentanti ai unor companii producatoare si distribuitoare de echipamente de procesare si imbuteliere.
Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul: miercuri, 31 octombrie - sambata, 3 noiembrie, intre orele 10.00 si 18.00, duminica, 4 noiembrie, intre orele 10.00 si 16.00. Pretul biletului de intrare este de 15 lei.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.