Joi, 9 Dec

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Universul Sanatatii, un eveniment pentru starea ta de bine

Universul Sanatatii, un eveniment pentru starea ta de bine

Email Imprimare

Astazi si-a deschis portile, la Sala Palatului din Bucuresti, o noua editie a expozitiei cu vanzare de produse bio Universul Sanatatii, eveniment organizat de Andrew Professional Consulting in colaborare cu brandul Hofigal. Pana duminica, 4 noiembrie inclusiv, intre orele 10.00 si 20.00, bucurestenii sunt invitati sa descopere, in foaierul Salii Palatului, o paleta larga de produse si servicii destinate unui stil de viata sanatos. Deschiderea oficiala a evenimentului a fost prezidata de doamna Dr. Anca Daniela Raiciu, Doctor in Stiinte Farmaceutice si Director de Marketing Hofigal.

Suplimente nutritive naturale, produse ecologice, produse apicole, cosmetice naturale, tehnici de relaxare, medicina alternativa si terapii neconventionale sunt principalele categorii de produse si servicii puse la dispozitia vizitatorilor targului Universul Sanatatii.
La aceasta noua editie Universul Sanatatii participa si Magazinul online cu produse romanesti Dacic Cool. Evenimentul este o ocazie excelenta de a intra in contact cu consumatorii, pentru a veni cat mai bine in intampinarea nevoilor dumneavoastra. Va invitam, asadar, la standul Dacic Cool, sa descoperiti produsele de sanatate si frumusete de la doua branduri romanesti cu traditie, pe care le gasiti si in Magazinul online Dacic Cool: Gerocossen si Hofigal. La standul Dacic Cool va asteapta informatii utile si oferte promotionale, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati din plin de incursiunea in Universul Sanatatii!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.