Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Produse romanesti de succes la Universul Sanatatii

Produse romanesti de succes la Universul Sanatatii

Email Imprimare

In acest week-end, Magazinul online cu produse romanesti Dacic Cool va da intalnire la Sala Palatului, la expozitia cu vanzare de produse bio Universul Sanatatii, eveniment organizat de Andrew Professional Consulting. Manifestarea are drept scop incurajarea consumului de produse naturale si traditionale fabricate in Romania. La standul nostru va asteapta produse romanesti de calitate, despre care, poate, nu ati avut ocazia sa va informati pana acum, dar si oferte promotionale.

Unul dintre brandurile pe care Dacic Cool le aduce in fata dumneavoastra la Universul Sanatatii este Gerocossen, producator binecunoscut de cosmetice naturale. Despre produsele Gerocossen se poate spune ca se adreseaza nu numai frumusetii, ci si sanatatii, gratie ingredientelor active naturale din formulele lor. Un exemplu sugestiv este gama Activa Plant, dedicata ingrijirii parului. Prin aceasta gama, Gerocossen ofera solutii de ingrijire pentru fiecare tip de par, de la parul normal sau gras la cel vopsit, trecand prin sampoanele special create pentru a combate matreata sau caderea parului. Rasfatat cu un complex activ cum este cel din mesteacan, urzica si vitamina E sau cel din ginseng, nuc si provitamina B5, parul devine suplu, matasos, placut parfumat, dobandind volum si stralucire. Va asteptam, asadar, la standul Dacic Cool, pentru a descoperi produsele din gama Activa Plant de la Gerocossen!
Targul Universul Sanatatii de la Sala Palatului este deschis pana duminica, 4 noiembrie inclusiv, intre orele 10.00 si 20.00. Intrarea este libera.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.