Miercuri, 24 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Sanatatea si frumusetea, in centrul atentiei la Health & Beauty Expo

Sanatatea si frumusetea, in centrul atentiei la Health & Beauty Expo

Email Imprimare

Sala Palatului din Bucuresti gazduieste, timp de trei zile, intre 16 si 18 noiembrie, evenimentul Health & Beauty Expo, dedicat tuturor celor care vor sa fie la curent cu cele mai noi si eficiente metode din domeniul sanatatii si frumusetii, dar si cu ultimele tendinte in domeniul esteticii. Health & Beauty Expo isi propune sa contribuie la imbunatatirea stilului de viata al romanilor prin oferirea unor produse si servicii de calitate, pentru ca noi toti sa ne bucuram de o viata sanatoasa, echilibrata si cat mai lunga. Expozitia va aduce in atentia publicului interesat produse si servicii pentru sanatate si frumusete, insotite de conferinte, prezentari, lansari de produse, lansari de carte, workshop-uri, demonstratii sportive si invitati speciali.

Tendintele de ultima ora in frumusete, cosmetica, ingrijire si infrumusetarea parului, igiena personala, ingrijirea pielii, dar si chirurgie plastica, medicina traditionala, medicina alternativa, terapii naturiste, nutritie si gimnastica, pe toate sunteti invitati sa le descoperiti la Health & Beauty Expo. La expozitia cu vanzare veti putea cumpara sau testa  produse cosmetice, parfumuri, articole de ingrijire personala, produse anti-aging, produse pentru slabit, vitamine si suplimente nutritive. Evenimentul este ocazia ideala de a va familiariza cu noi produse si servicii, de a invata despre ultimele realizari in domeniile principale prezentate in cadrul expozitiei, precum si de a intra in contact cu specialisti, oameni de business si cu marii jucatori de pe piata.
Pe langa expozitia cu vanzare, la Health & Beauty Expo sunteti invitati sa luati parte la demonstratii, workshop-uri si seminarii sustinute de specialisti.
Targul Health & Beauty Expo de la Sala Palatului va fi deschis incepand de vineri, 16 noiembrie, pana duminica, 18 noiembrie, intre orele 10.00 si 18.00.

   



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.