Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Un Kilipirim, l-am cumparat!

Un Kilipirim, l-am cumparat!

Email Imprimare

Incepand din 7 noiembrie, consumatorii de carte sunt invitati la Galeria Dalles la cea de-a XV-a editie a celui mai mare targ de carte cu discount din Bucuresti, Kilipirim. Targul va reuni peste 30 de edituri romanesti si straine, care isi vor primi cititorii cu pachete promotionale si discounturi de pana la 70%. Tot ce vreti in materie de carte veti gasi aici: beletristica, hobby, stiinta, carte pentru copii, arta, arhitectura, design si multe altele pe care o sa le descoperiti acolo.

Pentru aceasta editie, organizatorii au pregatit la etajul Galeriei Dalles un targ ezoteric, care se va desfasura sub motto-ul Armonie pentru corp, minte si spirit. Evenimentul va aduce in acelasi spatiu edituri de profil cu expozanti care promoveaza produse si servicii pentru aprofundarea cunoasterii de sine si imbunatatirea calitatii vietii. Pe parcursul celor 5 zile ale targului vor fi organizate conferinte, seminarii si workshop-uri despre: homeopatie, aromaterapie, cristaloterapie, dispozitive de protectie energetica etc. Si pentru ca o carte buna face pereche perfecta cu un pahar de vin, de ceai sau o cana de cafea, la Kilipirim veti avea ocazia sa degustati cateva vinuri romanesti rare si sa savurati arome fine de ceai sau cafea.
Targul la care nici o carte nu se vinde fara discount va fi deschis in perioada 7-11 noiembrie, zilnic, intre orele 10.00 si 20.00. Intrarea este libera! Mai multe detalii gasiti pe www.dallesrevolution.ro (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.