Duminica, 20 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Targ de obiecte de arta si antichitati, la Romexpo

Targ de obiecte de arta si antichitati, la Romexpo

Email Imprimare

Antique Market va invita pe toti cei care doresc sa ofere un cadou special cu ocazia sarbatorilor de iarna la Centrul Expozitional Romexpo, Pavilionul C2, in perioada 29 noiembrie – 2 decembrie 2012 la Targul de obiecte de arta si antichitati. Evenimentul va gazdui pentru expunere, evaluare si vanzare: piese de mobilier si decoratiuni interioare, arta plastica, obiecte personale si de colectie, argintarie si portelanuri, bijuterii vechi, vehicule de epoca, icoane, colectii de orologerie, monede, ilustrate, stampe, viniluri si multe altele.

Pentru prima oara in Romania, la targ se va afla expusa o masina de epoca restaurata, marca Ford Phaeton - model din anul 1918. Evenimentul isi propune sa ofere noi oportunitati de investire in obiecte de valoare, facilitand totodata accesul la produse culturale si lucrari de arta autentice. Cu aceasta ocazie sunt invitati sa descopere povestile din spatele obiectelor prezentate, nu numai investitorii si colectionarii, ci si publicul larg, aflat in cautarea unor cadouri speciale sau a unor piese decorative unicat.
Antique Market se va desfasura impreuna cu Targul Cadourilor de Craciun, Kidex Baby Boom – expozitie de produse si servicii pentru nou nascuti, copii, viitoare mamici si parinti, si Targul Produselor Traditionale. (Foto: Antique Market)

Program de vizitare:
29 noiembrie - 1 decembrie: orele 10.00 - 19.00
2 decembrie: orele 10.00 - 18.00

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.