Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Cel mai mare Targ de Craciun de la Cluj isi deschide portile la Hotel Continental

Cel mai mare Targ de Craciun de la Cluj isi deschide portile la Hotel Continental

Email Imprimare

In perioada 3-23 decembrie, Hotel Continental din Cluj-Napoca gazduieste Targul de Craciun, eveniment ce se va desfasura in atmosfera calda a sarbatorilor de iarna, intregita de celebra arhitectura interioara a hotelului, care aduce aminte de primul targ vienez de Craciun. Decoratiuni, flori, carti, vinuri, cadouri personalizate, ceasuri si bijuterii pentru toate gusturile, accesorii handmade, dulciuri sau jucarii sunt doar cateva dintre cadourile pe care le veti gasi la Targul de Craciun de la Hotel Continental, aflat in centrul orasului Cluj-Napoca.

Ne apropiem incet de cea mai frumoasa sarbatoare a anului. Luminite, zapada, voie buna si dorinta de a ne arata aprecierea fata de cei dragi ne provoaca sa colindam magazinele in cautarea cadoului potrivit. Pentru a va scuti de multe drumuri si ore pierdute, Targul de Craciun reuneste cei mai importanti producatori si distribuitori de cadouri. Pe langa un univers intreg al darurilor de Craciun, veti avea ocazia sa participati la diverse lansari de carte, degustari de vin, dar si de ciocolata, toate acestea venind sa completeze in mod elegant atmosfera targului, pe tot parcursul desfasurarii acestuia. Concertele deosebite de colinde se vor regasi si ele in cadrul targului de cadouri, pentru a intregi atmosfera de sarbatoare din apropierea sarbatorii Nasterii Domnului.
Targul de Craciun constituie un prilej foarte bun de a achizitiona cadoul perfect la un pret mai bun, beneficiind de diferitele oferte ale expozantilor prezenti. De asemenea, veti avea ocazia sa primiti cele mai bune sfaturi in alegerea cadoului potrivit direct de la reprezentantii firmelor si companiilor participante.
Situat la kilometrul 0 al Clujului, Hotel Continental (strada Napoca, numarul 1) a fost timp de multe decenii punctul de intalnire al elitelor clujene, locul in care cultura si frumosul au fost mereu apreciate si promovate. Targul de Craciun de la Hotel Continental va putea fi vizitat in perioada 3-23 decembrie, intre orele 11.00 si 21.00. Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul oficial al evenimentului, www.targ-de-craciun.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.