Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Traistuta Fermecata, cadoul perfect

Traistuta Fermecata, cadoul perfect

Email Imprimare

Magazinul online Dacic Cool va propune cea mai cool idee de cadou: Traistuta Fermecata. Dolofana, incarcata de produse de calitate, romanesti, ea vine tocmai din basmele si din povestile copilariei. Si vine plina de surprize, caci... e fermecata. Cine comanda Traistuta Fermecata nu stie exact ce va contine, astfel ca isi va face siesi o surpriza sau va face o surpriza celui care i-o daruieste. Totusi, cine alege traistuta nu va da gres, caci produsele sunt alese insa in asa fel incat sa i se potriveasca perfect.

Nici nu e de mirare, pentru ca traistuta stie ce-si doreste fiecare si ce i se potriveste cel mai bine. Doar e din povesti! In plus, traistuta tine cont si de sezon, venind cu produse potrivite. Mai mult decat atat, tine pasul cu noutatile, caci produsele se innoiesc de la luna la luna, apar mereu altele, de care poate ca nu stie toata lumea.
Astfel, cine comanda Traistuta Fermecata Dacic Cool poate fi sigur ca se va alege cu un cadou special, care i se potriveste, care in acelasi timp e o surpriza si contine cele mai cautate produse de sezon. Intrati pe magazinul online Dacic Cool si comandati Traistuta Fermecata! Costa 30 de lei, dar de fapt valoarea produselor pe care le contine traistuta este mult mai mare!
In perioada 29 noiembrie - 2 decembrie, la Sala Palatului din Bucuresti se desfasoara Targul de Cadouri de Sfântul Andrei si Sfântul Nicolae. Aici gasiti de toate, de la dulciuri la obiecte handmade si de la produse cosmetice si de intretinere pana la produse pentru casa si chiar produse de lux. In plus, aici gasiti si Traistuta fermecata Dacic Cool! Nu va e dor de povesti? Nu va e dor de un cadou surpriza? Nu vreti sa evadati putin din cotidian si din zona lucrurilor previzibile care va inconjoara zi de zi? Traistuta fermecata este o surpriza care va deschide o noua lume, surprinzatoare, de poveste! Iar acum va asteapta la Sala Palatului!
Daca vizitati Targul de Cadouri de Sfântul Andrei si Sfântul Nicolae, care are loc in perioada 29 noiembrie - 2 decembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, gasiti, evident, si standul magazinului online Dacic Cool, care promoveaza produsele romanesti de calitate, pe care le ofera la preturi foarte avantajoase: Hofigal, Gerocossen, Apimond, Corcova. De asemenea, la stand vor fi organizate degustari cu delicioasele vinuri de la Corcova.
Targul de Cadouri este organizat de Andrew Profesional Consulting. Mai multe detalii despre acest targ, precum si despre alte evenimente organizate de companie puteti gasi la adresa www.universulsanatatii.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.