Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Cadouri cu multa dragoste la Sala Dalles

Cadouri cu multa dragoste la Sala Dalles

Email Imprimare

Din 8 februarie sunteti invitati la Sala Dalles sa patrundeti in universul parfumat cu esenta dragostei, la cea de-a VIII-a editie a Galeriei Cadourilor de Valentine’s Day. Timp de 7 zile, Sala Dalles devine locul de intalnire al tuturor celor care isi doresc ca sentimentele si gandurile fata de persoana iubita sa le fie insotite de un cadou personalizat, special, dar si romantic. Ziua inimilor indragostite, Ziua indragostitilor sau Valentine’s Day, oricum am numi-o, pentru 14 februarie, cuvantul magic este "iubirea", ziua in care indragostiti de toate varstele asteapta sa isi declare sentimentele.

Pentru ca este un moment romantic, dulciurile sunt puse la loc de cinste: formele variate din ciocolata, martipan, pasta fina de migdale sau turta dulce vor fi pe placul Ei, iar aranjamentele florale din bomboane de ciocolata vor indulci si mai mult gustul dragostei. Daca eleganta si rafinamentul merg in tandem cu declaratia de dragoste, atunci va invitam sa vizitati expozitia cu vanzare de bijuterii placate cu aur de 24 de carate sau din argint, impodobite cu pietre semipretioase sau lucrate manual folosind tehnici speciale de prelucrare.
Creatiile hand made ale artistilor plastici, gravurile pe obiecte metalice, realizate in numai 5 minute, parfumurile, cosmeticele bio sau produsele terapeutice pot reprezenta, de asemenea, cadoul perfect al acestei zile. Daca doriti sa va surprindeti partenera cu un cadou nonconformist, va propunem flori la doza, care, cu atentie si iubire, in 4 zile vor inflori. Iar daca sunteti un romantic incurabil, care vrea sa creeze o emotie profunda persoanei dragi, va sugeram sa vizitati atelierul de hartie manuala. Aici veti asista la o demonstratie interactiva de tipar Gutenberg, unde fiecare participant isi poate personaliza o felicitare tiparindu-si singur mesajul.
De asemenea, puteti achizitiona decoruri realizate din hartie manuala, innobilata cu petale de flori, obiecte de design, simboluri si semne specifice sarbatorii de Valentine’s Day. Pe langa toate acestea, nu puteti rata premiile tombolelor zilnice. Pentru a profita de toate acestea si pentru ca ziua inchinata indragostitilor sa nu va gaseasca nepregatiti, va invitam la Targul de Valentine’s Day de la Sala Dalles, deschis intre 8 si 14 februarie, de la 10.00 la 20.00.
Intrarea este libera!
Mai multe detalii gasiti la www.dallesrevolution.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.