Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Traditie si noutate la Sala Dalles

Traditie si noutate la Sala Dalles

Email Imprimare

E primavara, e sarbatoare, e Targ de Martisor la Sala Dalles! Din 25 februarie sunteti invitati la o noua editie Festivalul Primaverii unde sa sarbatoriti, ca in fiecare an, sosirea primaverii. Martisorul, simbolul de necontestat al primaverii, indiferent ca este purtat la gat sau la reverul hainei, va aduce cu siguranta bucuria in sufletul oricaruia dintre voi. Pentru acum, cand vechiul se reinnoieste, veti fi intampinati cu o colectie de martisoare din ceramica, sticla pictata, cioplite in lemn, innobilate cu plante naturale sau chiar martisoare gastronomice din zahar sau mirodenii, anason si scortisoara, adevarate opere de arta in miniatura. Dulciurile siciliene din pasta de migdale, dulciurile personalizate din martipan sau pastiaj, ciocolata italieneasca sau ceaiurile si cafelele aromate va vor ademeni cu savoarea lor. 

Pentru incantarea doamnelor si a domnisoarelor, puteti alege cosulete cu ghiocei si branduse din fondant sau va sugeram delicatele miniaturi din portelan fin, carora le puteti atasa traditionalul snur de martisor. Fiind anotimpul frumusetii, bijuteriile din aur, argint sau pietre semipretioase aduse din indepartatele tinuturi ale Columbiei, Thailandei, Indiei sau Marocului si cosmeticele create din ingrediente naturale vor cuceri reprezentantele sexului feminin. In cadrul evenimentului, sunteti invitati sa vizitati expozitia Stop Wasting Another Generation, realizata de Mugur Varzariu, proiect sustinut de organizatorii targului. Expozitia cuprinde 30 de fotografii care portretizeaza viata cotidiana a copiilor rromi si conditiile acestora de trai. Lucrarile sunt expuse la Sala Dalles si pot fi vazute pe parcursul Targului de Martisor.
Festivalul Primaverii de la Sala Dalles va fi deschis in perioada 25 februarie - 8 martie, orele 10.00 si 20.00.
Intrarea este libera!
Mai multe detalii gasiti pe www.dallesrevolution.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.