Marti, 3 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri La DecoShow afli tendintele anului in amenajari interioare!

La DecoShow afli tendintele anului in amenajari interioare!

Email Imprimare

Dupa trei editii desfasurate cu succes la Cluj-Napoca, targul de mobila, decoratiuni si accesorii DecoShow ajunge si la Iasi. Evenimentul, organizat in perioada 15-17 martie 2013, in incinta Palas Iasi, pune accent pe promovarea si vanzarea de obiecte de amenajari si decoratiuni interioare. Expozantii, extrem de variati, aduc produse pe gustul si nevoia fiecaruia, totul pentru a satisface si cele mai pretentioase gusturi. In cadrul targului Deco Show vor fi expuse spre vanzare piese de mobilier (canapele, coltare, mobilier de dormitor, de bucatarie, mobilier pentru copii, dressing-uri, mese, scaune, mobilier de gradina, mobilier din ratan), covoare naturale, saltele ortopedice cu Aloe vera si pe baza de arcuri de lemn, dar si gresie, marmura, piatra naturala, ceramica, decoratiuni si solutii de mobilier la comanda.

Vizitatorii targului de mobila, decoratiuni si accesorii  Deco Show vor afla care sunt noile tendinte in designul interior, vor putea sa achizitioneze mobilier si decoratiuni interioare la preturi speciale si vor primi solutii de amenajare de la profesionistii din domeniu.
Compania Pantone, specializata in design grafic, a declarat verdele smarald culoarea anului 2013. Verdele smarald este o culoare ce poate fi folosita cu succes si in amenajarile interioare. Un ton puternic si universal atragator, smaraldul multi-fatetat continua sa fascineze si sa straluceasca, sa aduca un sentiment de innoire si intinerire in lumea complexa de azi. Aceasta nuanta, cea mai des intalnita in natura, va adauga o pata de culoare si va crea o atmosfera luxurianta, fie ea in living, studio, dormitor sau bucatarie. Despre toate aceste tendinte si noutati, dar si despre alte idei de amenajari si redecorari ale locuintei, sunteti invitati sa aflati mai multe la targul Deco Show.
Editiile Deco Show din primavara acestui an au loc la Iasi, in perioada 15-17 martie, in incinta Palas Iasi, si la Cluj, in perioada 19-21 aprilie, in incinta Polus Center. Targul Deco Show va fi deschis pentru public zilnic, intre orele 10 si 22, de vineri pana duminica. Pentru mai multe detalii despre eveniment, va invitam sa accesati site-ul oficial al targului, www.decoshow.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.