Marti, 3 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Festivalul Body Mind Spirit, la Brasov

Festivalul Body Mind Spirit, la Brasov

Email Imprimare

Intre 19 si 21 aprilie 2013, la Hotel Aro Palace din Brasov va avea loc a zecea editie a Festivalului Body Mind Spirit. La ultima editie, care s-a desfasurat in Bucuresti, evenimentul a avut mai mult de 30.000 de vizitatori – prin urmare, organizatorii sunt siguri ca si aceasta editie va fi un succes deplin.

Brasovul este un oras mare, dinamic, cu un public interesat de astfel de evenimente, usor accesibil din toate zonele tarii, iar locatia e de 5 stele. Asadar, companiile participante sunt convinse ca prezenta lor la acest festival va fi una de succes. Festivalul are trei sectiuni: o expozitie cu vanzare, o sectiune de workshop-uri si conferinte pe teme de dezvoltare personala si un program artistic.
Produsele pe care le veti gasi la expozitia cu vanzare se incadreaza intr-o multitudine de categorii: suplimente nutritive; produse naturiste si remedii naturale; terapii complementare; nutritie si dieta; mancare organica; echipamente si aparatura pentru sanatate; cosmetice, produse de ingrijire personala, estetica si intretinere corporala; produse ecologice; wellness si spa; masaj; educatie, psihologie si dezvoltare personala; life coaching; sport; imbracaminte si bijuterii; decoratiuni, artizanat si arta; body art; muzica de relaxare; tehnici de relaxare si meditatie; eliberarea chakrelor; vindecare spirituala; fotografierea aurei; astrologie si numerologie; cristale.
Organizatorul acestui important festivalul de promovare a sanatatii, frumusetii si echilibrului interior va asteapta cu drag la acest eveniment, la care Dacic Cool este partener media. Pentru detalii, vizitati site-ul www.bodymindspiritfestival.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.