Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Avanpremiera cosmetica la expozitia Universul Sanatatii

Avanpremiera cosmetica la expozitia Universul Sanatatii

Email Imprimare

In asteptarea expozitiei Universul Sanatatii, care va avea loc la Palatul Copiilor din Bucuresti intre 21 si 23 iunie 2013, magazinul online Dacic Cool doreste sa va prezinte cateva produse cosmetice romanesti inovatoare. In era globalizarii, vedem cu totii ca exista si dezavantaje – faptul ca Romania apartine unei "familii", unei comunitati, cum este cea europeana, de pilda, inseamna si obligatii, chiar costuri suplimentare.

Insa exista si multe avantaje, economice si nu numai. De exemplu, accesul la informatie este mult mai extins. Astfel ne putem inspira din traditiile si "retetele" altor popoare, atunci cand vine vorba de sanatate si cosmetica. Pornind de la acestea, putem inova, putem crea noi produse de avangarda, extrem de utile. Un exemplu foarte bun este gama Melcfort a producatorului Gerocossen. Cine ar fi crezut, in urma cu cateva decenii, ca melcii ar putea ajuta... cosmetica? Dar iata ca un cercetator spaniol a descoperit ca extractul din secretie de melc are anumite proprietati  tamaduitoare, fiind eficient in cicatrizarea  unor rani superficiale. Urmarea a fost ca extractul a intrat in atentia producatorilor de cosmetice, iar specialistii de la Gerocossen nu au ramas nici ei indiferenti. Avand avantajul unei experiente indelungate, acestia au adaugat anumite ingrediente si au obtinut, dupa eforturi sustinute, o gama intreaga de produse de exceptie, pe care au numit-o Melcfort. Gama este eficienta si in lupta contra ridurilor si contra acneii.
Veti putea testa aceste produse cu ocazia evenimentului Universul Sanatatii, la standul magazinului online Dacic Cool. Puteti gasi si acum produsele din gama Melcfort de la Gerocossen la preturi cu adevarat prietenesti in magazinul nostru. Acestea sunt: crema antirid Melcfort pentru riduri superficiale, crema antirid Melcfort pentru riduri profunde, crema matifianta Melcfort pentru ten gras si acneic, laptele demachiant si lotiunea purificatoare pentru ten gras si acneic. De asemenea, in magazinul nostru puteti gasi trei variante de caseta-cadou cu produse din gama Melcfort de la Gerocossen.
Va asteptam cu drag atat in magazinul online, cat si la standul nostru de la Universul Sanatatii. Pana atunci, va reamintim ca in perioada 26-28 aprilie va avea loc, la Sibiu, cea de-a treia editie a acestui eveniment, Universul Sanatatii.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.