Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Targ de Paste cu bunatati si surprize!

Targ de Paste cu bunatati si surprize!

Email Imprimare

Intre 26 aprilie si 3 mai 2013, in Parcul "Lumea Copiilor" din sectorul 4, Bucuresti, va avea loc un Targ de Paste special. Organizatorii, Primaria Sectorului 4 si compania Andrew Profesional Consulting, va asteapta cu o multime de surprize... delicioase. Veti putea alege dintre nenumaratele bunatati si produse de calitate prezentate de expozanti: dulciuri, turta dulce si cozonaci, oua incondeiate, cadouri si decoratiuni de Paste, icoane pe sticla si pe lemn, articole realizate de mestesugari din lemn, ceramica si piatra, produse alimentare – lapte si branzeturi, pastrama de oaie, carne de miel, drob, peste si preparate din peste etc., mancare gatita, produse cosmetice, produse apicole, haine de blana si multe altele.

Dupa cum ne-a declarat Antoanela Lazarus, Presedinte Andrew Profesional Consulting, atractia principala a acestui eveniment va fi prezenta unor miei si a unor iepurasi care vor putea fi mangaiati atat de catre cei mici, cat si de parinti si bunici.
Deschiderea oficiala a Targului de Paste din Parcul "Lumea Copiilor" va avea loc in data de 26 aprilie 2013, la ora 12.00, si va fi oficiata de primarul Sectorului 4, dl Cristian Popescu "Piedone".
Revista online Dacic Cool este partenerul media al acestui eveniment special. Mai multe detalii puteti gasi si pe site-urile organizatorilor, www.universulsanatatii.ro si www.evenimentesiexpozitii.ro. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.