Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Festival pentru trup, minte si spirit

Festival pentru trup, minte si spirit

Email Imprimare

Revista online Dacic Cool este partenerul media al Festivalului Body Mind Spirit care va avea loc intre 7 si 9 iunie la Constanta. Organizatorii au anuntat ca au inceput oficial inscrierile pentru participarea (ca expozanti) la acest important eveniment. Festivalul, aflat la a XI-a editie, este organizat in trei sectiuni: expozitie cu vanzare, sectiunea de conferinte si workshop-uri pe teme de dezvoltare personala si program artistic.

Vizitatorii si participantii la expozitia din cadrul festivalului vor avea de ales din multitudinea de oferte din diferite domenii. Vor gasi de la produse naturiste, remedii naturale si suplimente nutritive, terapii complementare, mancare organica pana la  cosmetice si produse de ingrijire personala, produse ecologice, welness si spa, dar si imbracaminte, bijuterii, decoratiuni interioare si artizanat. Vor exista si sectiunile sport, masaj, body art, psihologie si dezvoltare personala, life coaching. Tematica spiritualitatii va fi si ea bine reprezentata: muzica de relaxare, tehnici de meditatie si relaxare, echilibrarea chakrelor, vindecare spirituala, fotografierea aurei, astrologie si numerologie, cristale.
Constanta este un oras mare si dinamic, cu oameni interesati de dezvoltarea personala, de lucruri legate de spiritualitate. De aceea, festivalul se anunta a fi unul de succes, la fel ca editiile precedente. Va vom tine la curent cu noutatile legate de acest eveniment.
Mai multe detalii despre festival gasiti si pe site-ul www.bodymindspiritfestival.ro.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.