Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Sa fim cat mai frumoase pe plaja!

Sa fim cat mai frumoase pe plaja!

Email Imprimare

Este vara, deja ne imaginam pe plaja, la mare, pe litoralul romanesc sau pe alte meleaguri, poate in locuri exotice. Ce poate fi mai frumos decat o baie de soare sau o plimbare pe malul marii, prin nisip... Totusi, un anumit lucru ne poate strica buna dispozitie: este vorba despre aspectul estetic al pielii noastre. Nimeni nu e perfect, totusi am dori sa avem o piele cat mai frumoasa, fara pete, fara riduri, fara celulita.
Da, celulita chiar poate fi o problema! Nu numai ca e neplacuta, dar este si o problema de sanatate, fiind de fapt o alterare a tesutului conjunctiv. Totusi, inca mai avem timp sa remediem ceva pana in luna iulie sau pana in august, cand plecam in concediu. Alegand produse anticelulita eficiente, chiar putem avea rezultate in cateva saptamani.

Producatorul autohton Gerocossen a dezvoltat o gama speciala de creme pentru remedierea celulitei, numita Supless. Acestea sunt mai eficiente si mai placute decat alte tipuri de tratamente, ajutand atat in prevenirea celulitei, cat si in tratarea ei.
Produsele anticelulitice Supless, care reprezinta o premiera pe piata romaneasca, sunt preparate pe baza de iedera si alte principii active. Iedera are excelente calitati hidratante si tonifiante asupra pielii. Este antiiritanta, antiseptica, antifungica, emolienta, antiinflamatoare si... anticelulitica.
Gelul de dus exfoliant Supless pregateste pielea pentru tratamentul anticelulitic. Microsferele pentru gomaj o curata de celulele moarte si activeaza circulatia sangvina. Contine extract de castan si vitamina B5.
Crema remodelanta anticelulita Supless este destinata tratarii celulitei obisnuite, avand un efect de subtiere a pielii. Complexul activ natural e format din cafeina si iedera si are efect liporeducator si drenant, eliminand grasimile si decongestionand tesutul.
Crema termica anticelulita Supless imbunatateste aspectul pielii, reducand efectul de "coaja de portocala". Este obtinuta din cafeina si extract de castan, care ajuta la "topirea" si eliminarea grasimilor din zonele afectate.
Serul concentrat anticelulita Supless este un tratament ultraintensiv pentru combaterea celulitei. In doar 14 zile, "coaja de portocala" dispare, iar pielea ramane neteda, supla si frumoasa. Efectul combinat al ingredientelor naturale (castan, iedera si cafeina) reduce circumferinta soldurilor si elimina celulita, marind fermitatea pielii.
Gasiti toate produsele Gerocossen, inclusiv aceste produse anticelulitice, in magazinul nostru online, dar le veti putea testa si achizitiona, de asemenea, de la standul magazinului nostru de la expozitia Universul Sanatatii. Aceasta expozitie importanta va fi organizata la Palatul Copiilor din Bucuresti intre 21 si 23 iunie, revista online Dacic Cool fiind partener media al expozitiei. La standul Dacic Cool veti avea parte de tot felul de surprize, de la pliante, promotii si testari pana la prezenta unor specialisti care va vor consilia in legatura cu problemele legate de celulita si de piele in general.
Detalii legate de aceasta expozitie puteti gasi pe site-ul organizatorilor, www.universulsanatatii.ro. Va asteptam!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.