Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Targul Educational "Hai la scoala"

Targul Educational "Hai la scoala"

Email Imprimare

Andrew Profesional Consulting organizeaza in luna septembrie o serie dedicata copiilor, parintilor si bunicilor si va invita in perioada 13-15 septembrie 2013 la Cora Lujerului la Targul Educational Hai la scoala. Totodata, in aceasta perioada organizeaza Campania Un zambet scolar, care are in vedere calitatea vietii de familie, responsabilizarea parintilor si a copiilor (prescolari si scolari) de a-si face zilnic igiena dentara si de a incuraja consumul de produse eco.
Targul Educational Hai la scoala este evenimentul ideal pentru prezentarea celor mai bune instrumente de invatamant, in cadrul caruia veti gasi cea mai variata oferta de rechizite scolare, oferte educationale pentru inceperea anului scolar, oferte IT si oferte de tabere si excursii scolare.
Standardele in invatamantul de astazi sunt intr-o continua evolutie, iar acest eveniment concretizeaza relatia dintre producatorii, distribuitorii si comerciantii din domeniul legat de invatamant, prin implicarea directa in formarea si educatia elevilor si studentilor. Acest eveniment va fi insotit de demonstratii sau dansuri sportive, ateliere de creatie etc. In cadrul evenimentului vor fi expuse si produse bio si eco.
Mai multe detalii gasiti pe www.universulsanatatii.ro; www.evenimentesiexpozitii.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.