Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Targ Spirit Mind Body and Beauty la Iulius Mall Cluj

Targ Spirit Mind Body and Beauty la Iulius Mall Cluj

Email Imprimare

Toti cei interesati de initiativele si tendintele din domeniul sanatatii si frumusetii sunt asteptati la Iulius Mall Cluj, in perioada 4-6 octombrie, la targul Spirit Mind Body and Beauty. Conceptul promoveaza o miscare, o mentalitate conform careia sanatatea fizica si cea emotionala joaca rolul unei fundatii solide pentru frumusete. Targul pune la dispozitia vizitatorilor o paleta extinsa si diversificata de cai spre atingerea sau mentinerea idealului personal de sanatate si frumusete. Totodata, targul are si o componenta informative, astfel incat cei preocupati de sanatatea si frumusetea lor sa poata face alegerile cele mai benefice pentru ei in acest sens.

Prin achizitionarea unui spatiu in cadrul locatiei de desfasurare a targului, participantii vor putea sa-si expuna, promoveze si sa-si comercializeze produsele sau serviciile unui numar semnificativ de vizitatori. Pentru detalii legate de inscrierea la targ sunati la numerele de telefon: 0728.127.945, 0741.060.417 sau pe email Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.