Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Baby Boom, cel mai haios targ pentru copii si viitoare mamici

Baby Boom, cel mai haios targ pentru copii si viitoare mamici

Email Imprimare

Daca sunteti parinti sau viitori parinti, sunteti invitati la editia de toamna a targului Baby Boom Show, intre 7 si 10 noiembrie, la Romaero Baneasa (Bucuresti). Veti avea parte de o multime de produse noi, de prezentarea unor servicii profesioniste si a unor solutii de ultima generatie. Veti gasi produse specifice si produse de sezon; de asemenea, multe dintre colectiile pentru anul 2014 vor fi lansate in premiera aici. Veti beneficia de promotii speciale, de reduceri, precum si de preturi speciale pentru cadourile traditionale de Sfintii Mihail si Gavriil si de Mos Nicolae.

Pe langa oferta variata de produse, la targ veti putea participa, gratuit, la workshop-uri si seminarii pe teme medicale si pe teme de familiei, sustinute de specialisti. De asemenea, copiii vor avea parte de un loc de joaca special, cu tobogane, casute si jucarii, in care vor putea interactiona cu alti copii, precum si cu personaje de poveste, intr-o ambianta vesela si tonica.
Nu vor lipsi concursurile cu premii: pentru femeile insarcinate, Yummy Mommy!, iar pentru copiii talentati si isteti, Pitici cu mintea brici!
Yummy Mommy! va avea loc in ziua de 9 noiembrie, de la ora 13.00. Daca sunteti insarcinata (25-36 de saptamani) si doriti sa participati, trimiteti o fotografie proprie in ipostaze cat mai materne, precum si detaliile personale. Probele concursului sunt:
- Mommy on Catwalk - scurta prezentare si defilare pe podium imbracata intr-o tinuta din garderoba proprie.
- Si divele sunt mamici - imbracarea unui bebelus-papusa, cat mai rapid si cat mai elegant.
- Passion for Fashion - crearea a doua tinute complete pentru copii (fetita si baiat), in doar doua minute, avand la dispozitie un minidressing complet.
Pitici cu mintea brici! se adreseaza copiilor cu varste intre 3 si 5 ani, dezinvolti si cu chef de vorba, care va avea loc duminica, 10 noiembrie, la ora 12.00. Iata probele:
- Sunt pitic si ma prezint! – se noteaza carisma, prezentarea scenica, creativitatea.
- Sunt pitic, gandesc profund, la-ntrebari eu va raspund! – se noteaza spontaneitatea, logica, creativitatea.
- Eu sunt mic, marturisesc, insa pot sa va uimesc! – moment artistic.
Data-limita pentru inscrieri este 30 octombrie 2013. Detaliile si formularele de inscriere le gasiti pe site-ul targului.
De asemenea, de la targ nu vor lipsi Tombola Gravidei, Tombola Bebelusului.
Practic, aveti toate argumentele pentru a participa la Baby Boom, cel mai simpatic targ pentru copii si viitoare mamici. Produsele de shopping, noutatile si activitatile distractive pe care organizatorii vi le propun merita efortul de a vizita acest targ deosebit.
Revista online Dacic Cool se numara printre partnerii media ai acestui targ.
Programul targului Baby Boom este urmatorul: 7-9 noiembrie, orele 10.00 – 19.00; 10 noiembrie, orele 10.00 – 16.00. Pentru mai multe informatii, va rugam accesati website-ul oficial www.babyboomshow.ro sau pagina de facebook a evenimentului.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.