Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Un targ inedit in Bucuresti: Halloween Fest

Un targ inedit in Bucuresti: Halloween Fest

Email Imprimare

Sarbatoarea de Halloween se apropie, astfel ca nu trebuie sa ratati targul Halloween Fest! Acesta va avea loc intre 25 si 27 octombrie, la Cora Alexandriei (sector 5, Bucuresti). Veti putea gasi acolo numerosi expozanti din diferite domenii. Produsele pe care vi le vor prezenta sunt foarte variate. Pe langa accesoriile dedicate sarbatorii de Halloween, din ce in ce mai populare si in Romania, veti putea alege de la jucarii si produse hand-made pana la articole de imbracaminte si incaltaminte pentru copii, de la dulciuri de casa, specialitati de ciocolata si bomboane speciale sau piscoturi si biscuiti pana la miere si produse apicole, cozonaci, torturi, prajituri, dulceturi, serbet, rahat turcesc si sucuri naturale.

Participantii la eveniment vor avea parte si de programe artistice si mai ales de o inedita parada a vrajitoarelor.
Dacic Cool este partener media al targului Haloween Fest. Nu ratati acest eveniment unic, organizat de compania Andrew Profesional Consulting. Mai multe detalii gasiti pe website-ul www.evenimentesiexpozitii.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.