Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Kilipirim, cel mai important targ de carte cu discount, va asteapta!

Kilipirim, cel mai important targ de carte cu discount, va asteapta!

Email Imprimare

Miercuri 30 octombrie, in capitala debuteaza o noua editie a celui mai important targ de carte cu discount din Romania: Kilipirim.
Organizat in cadrul Galeriei Dalles, Kilipirim reprezinta o ocazie unica pentru iubitorii de carte din Bucuresti de a achizitiona carti cu reduceri substantiale din oferta celor mai importante edituri autohtone. Humanitas, Curtea Veche, Polirom, Cartea Romaneasca, Nemira, Trei, Litera, Orizonturi, Univers, Corint Junior, Aramis, Girasol, House of Guides, Vivaldi, Prut, Noi Media Print sunt doar o parte dintre editurile care vor avea standuri in cadrul Kilipirim. Fiecare expozant practica, la Kilipirim, reduceri substantiale de preturi: cele mai noi titluri pot fi cumparate cu un discount de 10%, iar titlurile mai vechi din oferta ajung la reduceri de pana la 70%.

Ma bucur ca, intr-o perioada atat de dificila pentru piata de carte autohtona, in care s-au inchis librarii, iar o serie de edituri au intrat in insolventa, proiectul Kilipirim reuseste sa continue. Nu e simplu nici pentru noi, insa ne bucuram de increderea editorilor, impreuna cu care am construit acest proiect, si de interesul cititorilor, carora le multumim. Sper ca evenimentul nostru sa ramana ani buni la rand de-acum incolo o optiune pentru cititorul bucurestean, cel mai central eveniment din capitala in cadrul caruia cartile se vand la cele mai prietenoase preturi, spune Louisa Udrescu Bangale, organizatorul targului.
Pe parcursul celor cinci zile de Kilipirim, organizatorii le propun cititorilor o serie de evenimente dedicate atat copiilor, adolescentilor, cat si cititorilor cu experienta, toate aflate sub motto-ul vintage / oldies, but goldies. Simplitatea, eleganta, exprimarea corecta, lectura in familie sunt doar cateva din temele abordate.
La etajul Salii Dalles, in cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare A Noua Dimensiune, vizitatorii vor putea achizitiona carti si produse ezoterice  sau pot participa la programul permanent de conferinte pe teme generale de dezvoltare personala sau tehnici de imbunatatire a calitatii vietii.
Dacic Cool se numara printre partenerii media ai targului Kilipirim si ai Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare.
Targul se desfasoara in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, zilnic intre 10.00 si 20.00. Intrarea este libera! Mai multe detalii gasiti pe www.dallesrevolution.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.