Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Mii de cadouri in lumea lui Mos Nicolae!

Mii de cadouri in lumea lui Mos Nicolae!

Email Imprimare

In a doua saptamana a Targului de Craciun de la Dalles expozantii se pregatesc pentru... Mos Nicolae! Vizitatorii vor putea alege cele mai inspirate daruri pentru cei dragi, acum, in prag de sarbatoare. V-ati pregatit cizmele? Ati fost cuminti? Daca da, atunci sunteti pregatiti sa il primiti pe Mos Nicolae. Asa cum spune povestea, Mos Nicolae vine incarcat cu daruri multe si gustoase la totii copiii care au fost cuminti. Cine nu si-ar dori sa descopere in ghetute jucarii, dulciuri sau hainute? Ei bine, toate acestea va asteapta la Targul Cadourilor de la Sala Dalles.

Turta dulce in cele mai hazlii forme, ciocolata fina, fructe confiate, nuga, acadele, bomboane, cozonaci si placinte de casa asa cum se fac la tara, la bunica, miere, cate si mai cate. Jucarii din lemn si cutii muzicale, dar si nuieluse frumos decorate pentru copiii care au fost mai putin ascultatori.
Targul va fi deschis in perioada 28 noiembrie - 24 decembrie la Sala Dalles, bulevardul Nicolae Balcescu, nr. 18.
Intrarea la este gratuita! (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.