Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Festival de Craciun la Sala Palatului

Festival de Craciun la Sala Palatului

Email Imprimare

Intre 13 si 17 decembrie 2013, la Sala Palatului din Bucuresti se va desfasura Festivalul de Craciun 2013. Cu totii il asteptam pe Mos Craciun, iar la acest festival, el va veni incarcat cu multe, multe cadouri! Veti gasi acolo cadouri potrivite pentru copii, dar si pentru parinti si bunici. Aveti de ales intre articole vestimentare diverse, cojoace traditionale, articole din blana naturala, marochinarie, incaltaminte din piele naturala si din piele ecologica, cosmetice, bijuterii, ceasuri, dulciuri si, desigur, cadouri-surpriza.

O surpriza vor fi si preturile, care nu au concurenta!
Festivalul de Craciun va da startul la sarbatoare in inima Capitalei, inveselindu-i pe vizitatori cu frumoase decoratiuni pentru pomul de Craciun si cu cele mai delicioase dulciuri!
Daca doriti sa intrati mai devreme in atmosfera sarbatorilor, mergeti neaparat la acest targ de cadouri! Este deschis zilnic intre orele 10.00 si 18.00, iar intrarea e libera. (Foto: Stock.XCHNG)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.