Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Schimba-ti gandirea, simtirea si modul de viata!

Schimba-ti gandirea, simtirea si modul de viata!

Email Imprimare

Intre 14 si 16 februarie, la Sala Palatului din Bucuresti va avea loc a XIII-a editie a Festivalului Body Mind Spirit. Deja consacrat, Festivalul este cea mai complexa manifestare de dezvoltare personala din Romania. Scopul in care a fost creat este de a oferi celor interesati modalitati de a-si schimba viata, gandirea si felul de a simti, de a deveni mai echilibrati, mai impliniti ca individualitati umane.

Evenimentul aduce in fata publicului numeroase companii producatoare si distribuitoare de produse naturale si naturiste, cosmetice naturale, aparatura de uz personal din domeniul sanatatii, precum si hrana vegana, tratamente naturiste, bijuterii exotice, vestimentatie ecologica. De asemenea, vor fi prezente edituri cu publicatii de profil si centre de psihologie si dezvoltare personala care isi vor face cunoscuta oferta.
Insa Festivalul inseamna si conferinte de mare interes, pe teme de actualitate, precum tehnici de relaxare, managementul furiei, comunicare eficienta, limbaj nonverbal, cresterea increderii in sine, rezolvarea situatiilor conflictuale, regasirea echilibrului interior, acceptarea de sine, medicina energetica, amenajarea armonioasa a spatiilor de locuit si de lucru, petrecerea timpului liber in natura, armonizarea cu tot ceea ce ne inconjoara. Aceste conferinte au loc pe toata durata Festivalului si vor fi anuntate pe site-ul oficial.
Pe langa expozitia cu vanzare si conferinte, Festivalul ofera vizitatorilor si o serie de demonstratii practice si de momente artistice, din domenii ca arte martiale, sport, dans, muzica vocala si instrumentala, teatru, iluzionism, ceremonia ceaiului, aranjamente florale ikebana.
Programul Festivalului Body Mind Spirit este urmatorul: vineri, 14 februarie, orele 10-17; sambata, 15 februarie, orele 10-18; duminica, 16 februarie, orele 10-18.
Duminica, de la ora 17.00, puteti participa la demonstratia extraordinara de levitatie oferita de Zinaida Stoenescu, terapeut extrasensitiv. Aceasta va ridica, doar cu puterea mentala, o persoana de 100 de kg fara sa o atinga. Va asteptam la Body Mind Spirit Festival pentru a simti calitatile bioenergetice ┼či extrasenzoriale ale Zinaidei Stoenescu, a carui slogan este Intretine-ti sanatatea sau insanatoseste-te cu mine!
Intrarea este libera. Mai multe detalii gasiti pe website-ul www.bodymindspiritfestival.ro.
Organizatorul Festivalului este Centrul de Psihologie si Dezvoltare Personala Body Mind Spirit, iar Dacic Cool este unul dintre partenerii media ai evenimentului.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.