Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Targul Tinimtex, la Mamaia

Targul Tinimtex, la Mamaia

Email Imprimare

Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta va invita la a 59-a editie a Targului de imbracaminte si incaltaminte Tinimtex, din perioada 19-23 februarie 2014, la Mamaia. Tinimtex este cel mai mare eveniment de profil din tara in domeniul industriei usoare pe care CCINA Constanta il organizeaza, incepand cu anul 2000. Devenit deja o traditie pentru zona Dobrogea, Tinimtex atrage la fiecare editie a sa sute de firme din intreaga tara. In cadrul Tinimtex, producatorii ce prezinta la fiecare editie colectii noi si diversificate, au, pe de o parte, prilejul de a intalni comerciantii din domeniu, iar pe de alta parte iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piata.

Colectiile din 2014 ale producatorilor romani aduc cele mai noi tendinte atat in atentia publicului constantean, cat si a sectorului business, reprezentat de profesionistii din domeniu. Dupa expozitiile internationale de contractari din Berlin, Paris, Londra si alte capitale europene vine randul Targului Tinimtex sa promoveze noile tendinte pentru primavara anului 2014. Printre elementele de marca ale colectiei se regasesc: tricotajele, ce au fost preferatele sezonului rece, dar raman la moda atat pentru primavara, cat si pentru vara. Asezonate cromatic sub sloganul PINK is the new black in materie de incaltaminte, bluze, rochii si paltoane, noile colectii prind viata prin culori precum: verdele pal, albastrul deschis, rozul. Producatorii romani au ales imprimeurile florale ce se mențin si anul acesta la moda, iar galbenul este culoarea vedeta a primaverii.
Tinimtex are loc la Pavilionul Expozitional si Centrul de Afaceri Eurolitoral - Bingo Europa din statiunea Mamaia si este sectorizat astfel:
- Pavilion Expozitional parter - imbracaminte adulti.
- Pavilion Expozitional etaj - imbracaminte copii si adulti, lenjerie, home & deco, accesorii.
- Centrul de Afaceri Eurolitoral – incaltaminte, genti si accesorii, imbracaminte din piele si blana.
Program de vizitare:
In perioada 19 - 22 februarie: 10.00-19.00.
Duminica, 23 februarie: 10.00-16.00.
Mai multe detalii gasiti pe www.ccina.ro si www.tinimtex.ro.
Dacic Cool se numara printre partenerii media ai evenimentului.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.