Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare, la Galeria Dalles

Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare, la Galeria Dalles

Email Imprimare

De cate ori v-ati oprit din fuga rutinei zilnice pentru a va indrepta atentia spre interior? De cate ori v-ati pus intrebarea: Cine sunt? Din 19 martie, va invitam la Galeria Dalles pentru a participa la un eveniment special, dedicat aprofundarii cunoasterii interioare, dezvoltarii personale si practicilor de terapii complementare - Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare A Noua Dimensiune. Aflat deja la a treia editie, evenimentul se va derula in perioada 19-23 martie si va avea ca scop atingerea catorva laturi importante ale imbunatatirii vietii si dezvoltarii noastre profunde: evolutia spirituala, echilibrul energetic, curajul de a ne descoperi pe noi insine, dar si tehnici si exercitii prin care putem evolua.
Toate acestea si multe alte teme de interes: homeopatie, aromaterapie, cristaloterapie, dispozitive de protectie energetica si multe altele, vor fi dezbatute de invitati speciali in cadrul seminariilor si workshop-urilor care vor fi sustinute pe toata perioada evenimentului.

De asemenea, puteti achizitiona carti de dezvoltare personala, spiritualitate si ezoterism, psihologie, astrologie sau filosofie.
Veti gasi aici si produse care contribuie la mentinerea sanatatii si imbunatatirea calitatii vietii: siropuri si uleiuri bio, ceaiuri din plante medicinale, cosmetice, orgonite, cristale de terapie sau bijuterii din argint si pietre semipretioase. Toate acestea pot fi achizitionate in cadrul celor 5 zile ale evenimentului.
In paralel, la parterul Galeriei Dalles va avea loc a XVII-a editie a celui mai important targ de carte cu discount din Romania, Kilipirim, o ocazie unica pentru iubitorii de carte din Bucuresti de a achizitiona carti cu reduceri substantiale din oferta celor mai importante edituri autohtone. Sunteti asteptati la Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare A Noua Dimensiune, la etajul Galeriei Dalles, in perioada 19-23 martie, deschis zilnic intre 10.00 si 20.00.
Intrarea si participarea la conferinte este libera!
Pentru mai multe informatii, accesati pagina de facebook a evenimentului: www.facebook.com

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.