Marti, 23 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Kilipirim, cel mai important targ de carte cu discount

Kilipirim, cel mai important targ de carte cu discount

Email Imprimare

In doar cateva zile, in Capitala va debuta o noua editie a celui mai important targ de carte cu discount din Romania: Kilipirim. Organizat in cadrul Galeriei Dalles, in perioada 19-23 martie 2014, zilnic intre 10.00 si 20.00, Kilipirim reprezinta o ocazie unica pentru iubitorii de carte din Bucuresti de a achizitiona carti cu reduceri substantiale din oferta celor mai importante edituri autohtone. Humanitas, Rao, Curtea Veche, Polirom, Cartea Romaneasca, Nemira, Trei, Litera, Orizonturi, Univers, Corint, Herald, Aramis, Girasol, House of Guides, Vivaldi, Prut sunt doar o parte dintre editurile care vor avea standuri in cadrul Kilipirim. Fiecare expozant practica, la Kilipirim, reduceri substantiale de preturi, de pana la 80%.

Pe parcursul celor cinci zile de Kilipirim, organizatorii le propun cititorilor o serie de evenimente dedicate atat copiilor, adolescentilor, cat si cititorilor cu experienta: de la evenimente care au ca public-tinta pe iubitorii de literatura la evenimente dedicate celor interesati de carti de popularizare.
La etajul Salii Dalles, in cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare A Noua Dimensiune, vizitatorii vor putea achizitiona carti si produse ezoterice sau pot participa la programul permanent de conferinte pe teme generale de dezvoltare personala sau tehnici de imbunatatire a calitatii vietii.
Lansat in 2005 si ajuns la cel de al IX-lea an de existenta, Kilipirim este unul dintre cele mai populare proiecte dedicate cartii din Capitala, nelipsit din agenda culturala a tuturor iubitorilor de carte.
Pentru mai multe informatii, accesati: www.dallesrevolution.ro, www.facebook.com

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.