Duminica, 20 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Targul de Florii, la MTR

Targul de Florii, la MTR

Email Imprimare

Muzeul National al Taranului Roman va invita in perioada 11-13 aprilie 2014 la Targul de Florii. Oua incondeiate, icoane, obiecte din lemn, ceramica, tesaturi, jucarii, instrumente muzicale, podoabe, mobilier pictat si alte obiecte frumos mestesugite vor putea fi tocmite si targuite de vineri, 11 aprilie, pana duminica, 13 aprilie, la Muzeul National al Taranului Roman.

Olari, fierari, cioplitori, lingurari, cojocari, pielari, rudari, iconari, dar si incondeietoare, tesatoare, cusatorese, impletitoare, din toate zonele tarii, se vor aduna in curtea Muzeului de la Sosea, la Targul de Florii. Sunt prezenti pentru prima data la targul de la oras, cu oua incondeiate, mesterii suceveni Elena Torac si Irinel Parasca. Din Basarabia vin mesterii Natalia Cangea, cu impletituri, Ruslan Scutelnic, cu ceramica, si Ludmila Girlovan, cu lucruri cusute cu margele.
Puteti targui de-ale gurii: cozonaci, cofeturi din Teleorman, turta dulce de Harghita, kurtos kalacs, mere din Maramures, halvita, miere de albine si laptisor de matca, polen si propolis, ierburi de leac, palinca de Bihor si dulceata. Prin targ: demonstratii de incondeiat oua si muzici traditionale.
Duminica, 13 aprilie, de la 10.30 la 11.30 si de la 12.00 la 13.00, la Atelierul de Creativitate, BluParty si Irina Latis organizeaza Cosite Urbane – atelier de impletit cosite de par, dedicat mamelor si fiicelor.
Costul unui atelier este de 25 de lei pentru o pereche, mama si fiica.
Targul de Florii este deschis de vineri, 11 aprilie, pana duminica, 13 aprilie 2014, orele 10.00-18.00, la Muzeul National al Taranului Roman.
Pret bilet: 4 lei, 2 lei (elevi, studenti, pensionari).
Mai multe detalii gasiti pe www.muzeultaranuluiroman.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.