Duminica, 20 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Ia un colt de natura la tine acasa!

Ia un colt de natura la tine acasa!

Email Imprimare

Datorita succesului inregistrat de editiile din 2012 si 2013, Hortus Flor Show Romania, expozitie dedicata floriculturii, pomiculturii si legumiculturii, revine si in acest an pentru a oferi bucurestenilor o explozie de culori, parfumuri, gusturi si idei. In cadrul Zilelor Horticulturii Bucurestene (editia a XI-a), intre 15 si 18 mai 2014, orele 10-18 (joi - duminica), la Campusul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti, Bd. Marasti, nr. 59 (Aleea principala - intrarea de la Rectorat) va avea loc targul cu vanzare Hortus Flor Show Romania, dedicat iubitorilor de verde.

Aici veti gasi cele mai bune solutii si produse horticole pentru casa si gradina: seminte si rasaduri de legume si flori, plante ornamentale, unelte, utilaje, accesorii si produse agricole traditionale. Zeci de standuri vor raspunde prin propuneri si oferte bogate de primavara si vara interesului si nevoilor pasionatilor de gradinarit.
Cautati solutii pentru a va amenaja balconul, terasa sau gradina? Doriti sa va cultivati singuri legumele sau fructele? Notati-va datele 15-18 mai in agenda si veniti la targ!
Evenimentul prevede diverse manifestari colaterale:
- Simpozion tehnico-stiintific pe teme de horticultura
- Demonstratii practice in livada si parcul dendrologic
- Demonstratii de arta florala
- Vizitarea serei de cercetare Hortinvest.
Manifestarea este organizata de Green Box SRL, societate italiana specializata in organizarea de evenimente si manifestari expozitionale dedicate floriculturii in intreaga Europa,in colaborare cu Facultatea de Horticultura - Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti.
Accesul este gratuit.
Mai multe detalii gasiti pe www.horticultura-bucuresti.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.