Duminica, 20 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri TINIMTEX, la o noua editie

TINIMTEX, la o noua editie

Email Imprimare

Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta (CCINA Constanta), in parteneriat cu Consiliul Judetean Constanta (CJC), organizeaza, in perioada 14-18 mai 2014, cea de-a 60-a editie a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din tara in domeniul industriei usoare, cu traditie pentru zona Dobrogea. Targul se desfasoara la Pavilionul Expozitional si la Centrul de Afaceri Eurolitoral, din statiunea Mamaia, pe o suprafata totala de 5.500 mp, si reuneste peste 230 de firme, producatori si comercianti de imbracaminte si incaltaminte din intreaga tara,  majoritatea acestora fiind participanti fideli ai acestui eveniment.

Numarul mare de expozanti si suprafata ocupata demonstreaza faptul ca TINIMTEX se bucura de notorietate pe piata expozitiilor de profil si reprezinta un eveniment de amplu interes pentru participanti. In cadrul TINIMTEX, producatorii ce prezinta la fiecare editie colectii noi si diversificate au, pe de o parte, prilejul de a intalni comerciantii din domeniu, iar pe de alta parte, iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piata.
Colectiile din 2014 ale producatorilor romani aduc  cele mai noi tendinte in atentia publicului constantean cat si sectorului business, reprezentat de profesionistii din domeniu. In contextul numeroaselor transformari care se petrec in plan economic si al crizei care produce constant modificari in peisajul societatilor comerciale, CCINA Constanta isi concentreaza cu succes eforturile in atragerea de noi firme participante, astfel incat, la editia din luna mai a TINIMTEX, 10% din totalul firmelor prezente la targ se afla la prima participare.
La editia din luna mai a TINIMTEX, expozantii prezenti la targ propun publicului constantean o oferta extrem de variata, menita sa satisfaca toate gusturile, atat din punctul de vedere al calitatii produselor expuse, cat si din perspectiva preturilor extrem de atractive pentru cumparatori.
TINIMTEX va fi structurat astfel:
- Pavilion Expozitional parter - imbracaminte adulti.
- Pavilion Expozitional etaj - imbracaminte adulti si copii, lenjerie, home&deco, accesorii.
- Centrul de Afaceri Eurolitoral - imbracaminte din piele si blana, genti si accesorii,  incaltaminte, lenjerie de pat.
Program de vizitare:
In perioada 14-17 mai: 10.00-20.00.
Duminica, 18 mai: 10.00-16.00.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.