Duminica, 20 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri In Joc si Joaca, festival interactiv la Teatrul Mignon

In Joc si Joaca, festival interactiv la Teatrul Mignon

Email Imprimare

Toti cei care iubesc arta si cei carora le-ar placea sa fie mai mult decat ascultatori sunt invitati, cu mic, cu mare, in perioada 17-19 iulie la Teatrul Mignon pentru a se bucura de atmosfera prietenoasa si creativa a festivalului in Joc si Joaca. Atat copiii, cat si cei pasionati de muzica clasica si experimentala sunt asteptati pentru a petrece impreuna cu artistii din Trio-ul Zvuv (Olanda) si Grupul DALPOFZS (Romania) trei zile dedicate descoperirii culorilor sonore, fortei narative a muzicii, sentimentului de desfiintare a barierelor intre public si scena.

Festivalul, reunind un public de muzica clasica, experimentala si de copii, este primul de acest tip din Romania prin componenta sa generatoare: INTERACTIVITATEA.
in Joc si Joaca promoveaza ludicul si interactivitatea sub idealul de a dezvolta creativitatea copiilor prin muzica si, pe de alta parte, a familiariza publicul cu muzica clasica si experimentala intr-un mod neconventional si prietenos.

Program:
Joi, 17 iulie – Irizatii – 16.00 – 17.15
Atelier pentru copii: Culori de sunet – culori de tacere (tehnici de improvizatie si dezvoltare a imaginatiei sonore). Indrumator: Darie Nemes-Bota, Romania.
18.00 - Teatru muzical interactiv pentru copii: Masa Tacerii (aventura sonora pentru ansamblu si public, explorand culori ale sunetului si tacerii). Sustinut de Trio Zvuv, Darie Nemes Bota.
21.00 - Performance: Touche (circuit sinestetic in cautare de translatii ale gestului in sunet si imagine). Sustinut de Trio Zvuv, Darie Nemes-Bota, Elena Radoi (grafica), George Stanciulescu (live-electronics).
Vineri, 18 iulie – Traseu, trasari – 16.00 – 17.15
Atelier pentru copii: Partituri grafice (sau cum se transforma imaginea in sunet. Muzica si desen. Partiturile grafice obtinute vor fi adaugate la instalatia pentru concertul Clepsidre). Indrumator: Maya Felixbrodt, Israel.
18.00 - Concert interactiv pentru copii: Clepsidre (Haydn, Beethoven si alti compozitori celebri intr-un loc de joaca cu spatiul si cu timpul in muzica). Sustinut de Trio Zvuv si invitati.
21.00 - Teatru muzical interactiv: Meditatii in sunet (explorarea unei interactivitati totale prin culori ale sunetului si tacerii). Sustinut de Trio Zvuv, Darie Nemes-Bota, invitati.
Sambata, 19 iulie – Povesti si zvonuri – 11.00 – 12.30
Atelier pentru copii: Povesti in muzica. Muzica in povesti (despre muzici narative si semantica muzicala. Jocuri si tehnici de povestire. Rezultatele sonore vor fi incluse in instalatia interactiva Postcardzs a grupului DALPOFZS). Indrumatori: Cornelia Zambila – Romania, Clara Riviere – Spania.
12.30 - Instalatie multimedia deschisa: POSTCARDZS (despre calatoria unui mesaj pana la destinatie) – Grupul DALPOFZS.
13.00 - Concert interactiv pentru copii: imPrOVESTI (joc in forma de puzzle narativ prin care publicul isi construieste propria poveste cu fond muzical), si cateva surprize pentru cei mici! Sustinut de Trio Zvuv.
14.00 - Intalnire cu artistii, dialog, schimb de idei.
19.00 - Atelier creativ pentru toate varstele: Partituri grafice (sau cum se transforma imaginea in sunet. Muzica si desen. Partiturile grafice obtinute vor fi adaugate la instalatia pentru concertul urmator). Indrumator: Maya Felixbrodt, Israel.
21.00 - Concert interactiv: De-codificare (ansamblul devine un mecanism ai carui parametri spatio-temporali sunt determinati de public, in acest context mesajele ajung la destinatie cu distorsiuni. Sa ne bucuram de metamorfoza lor!). Sustinut de Trio Zvuv, Elena Radoi, DALPOFZS.
22.30 - Intalnire cu artistii, dialog, schimb de idei.
Pentru detalii si rezervari confirmati la e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la numerele de telefon: 0758.060.787 sau 0722.123.164.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.