Duminica, 20 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri 10 beneficii pentru tine si pentru familia ta

10 beneficii pentru tine si pentru familia ta

Email Imprimare

Revista 10 beneficii, in parteneriat cu Euforia.tv si Antena Play, va invita la prima editie a Targului 10 beneficii, care se va desfasura in perioada 22-23 noiembrie 2014, intre orele 11.00-19.00, la Palatul Inspayer (Str. Batistei, nr. 24, zona Intercontinental). Targul se adreseaza celor interesati de un stil de viata sanatos si echilibrat, pentru ei si pentru familiile lor. Este un eveniment inovator, ce imbina experientele interactive si expozitia cu vanzare.

Targul va pune la dispozitia vizitatorilor o paleta extinsa si diversificata de produse naturiste, produse cosmetice, bijuterii, accesorii hand made, dulciuri naturale etc. Zona interactiva va include: prezentari pe teme de sanatate, frumusete, spiritualitate, dezvoltare personala, dar si demonstratii de tai chi, make-up si masaj. Vizitatorii se vor putea bucura de oferte speciale din partea expozantilor, dar si de premiile oferite la tombola organizata de revista 10 beneficii.
Intrarea este libera. Locurile la prezentari sunt limitate la 50 de participanti.
Mai multe detalii gasiti pe www.10beneficii.ro, www.facebook.com/10beneficii. Printre partenerii media ai acestui eveniment se numara si revista noastra, Dacic Cool.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.