Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Magiunul de prune Topoloveni, expus la trei targuri internationale in acelasi timp

Magiunul de prune Topoloveni, expus la trei targuri internationale in acelasi timp

Email Imprimare

Sonimpex Topoloveni participa in aceasta saptamana la trei targuri internationale de mare anvergura. Magiunul de prune Topoloveni s-a reintors in Dubai, la mai putin de sase luni de la prima sa vizita in Orientul Mijlociu. De data aceasta, magiunul de prune Topoloveni este expus la cea de-a 20-a editie a targului Gulfood, considerat cea mai mare expozitie anuala din lume dedicata industriei alimentare si ospitalitatii. Evenimentul are loc in perioada 8-12 februarie 2015, la Dubai World Trade Centre, si reuneste sefi de state si ministri din peste 20 de tari.

La acest targ, Sonimpex Topoloveni promoveaza magiunul de prune Topoloveni prin programul I love European Fine Foods cu ajutorul fondurilor europene implementate de societatea Economotechniki Greece, fiind al doilea program de promovare accesat de producatorul roman, care a inceput in martie 2014 si se desfasoara pana in 2017. Dupa prima participare in Dubai, in luna noiembrie 2014, la targul MENOPE, fabrica de magiun din Topoloveni a fost vizitata de o delegatie din Orientul Mijlociu. Pentru aceasta zona a lumii, producatorul roman a fost acreditat Halal, pentru toate produsele Topoloveni si Topoloveana, de catre Mufiatul Cultului Musulman in Romania.
Incepand de luni, 9 februarie, Sonimpex Topoloveni reprezinta Romania pentru a doua oara la targul Prodexpo, de la Moscova in cadrul programului Eureka: descoperiti comorile Europei!. Magiunul de prune Topoloveni este printre putinele alimente europene care nu au fost supuse embargoului Rusiei. Participarea Sonimpex Topoloveni la acest targ, pentru promovarea magiunului de prune Topoloveni, se realizeaza cu fonduri europene care au ca obiectiv Rusia, Elvetia si Norvegia, acest program derulandu-se pana in anul 2016.
Deoarece din anul 2013 producatorul roman a  inceput procesarea prunelor ecologice si a obtinut magiunul Bio, in perioada 11-14 februarie va participa din nou la targul BioFach de la Nurnberg - unul dintre cele mai mari evenimente internationale ale caror porti sunt deschise numai pentru produse ecologice.


Peste numai doua luni se implinesc patru ani de cand am obtinut prima certificare europeana a inaltei calitati a autenticitatii, unicitatii si traditionalitatii unui aliment romanesc, respectiv Indicatia Geografica Protejata. Din nefericire, pentru noi si industria alimentara romaneasca, am ramas singurul producator roman care a obtinut o certificare a calitatii, din partea Uniunii Europene. Peste tot unde am mers in lume, din America in Rusia, din Coreea de Sud in Orientul Mijlociu, ne-am prezentat cu mandria ca suntem romani si avem produse de calitate, care fac cinste gastronomiei romanesti. Magiunul de prune Topoloveni a purtat mereu steagul Romaniei la guler si a facut fata celor mai exigente gusturi! Este un aliment functional 100% romanesc, fara zahar adaugat, 100% natural, care poate fi consumat de intreaga familie, de la bebelusii de 6 luni pana la bolnavii de diabet, repectand indicatiile medicului curant, declara doamna Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.
Sonimpex Topoloveni, cu magiunul de prune Topoloveni si toata gama Topoloveana de zacusti, bulion de rosii si dulceturi are onoarea sa fie Furnizor al Casei Regale a Romaniei. Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat Superior Taste Award de catre Institutului pentru Gust si Calitate Bruxelles, Ambassador of the Romanian Traditional Taste, poate fi introdus in dieta de la varsta de 6 luni, cand incepe diversificarea alimentatiei; este permis si persoanelor bolnave de diabet, cu acordul medicului curant, conform unui studiu realizat la Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice N.C. Paulescu. Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% romanesc, 100% natural, fara zahar adaugat, fara E-uri, fara conservanti, fara gluten.
Dulceata Topoloveana este premiata pentru gust si calitate atat de catre International Taste and Quality Institute, cu stele de aur, cat si de Monde Selection, cu medalii de argint si bronz. Toata gama de produse reprezinta alimente functionale, fiind 100% naturale, fara zahar adaugat. Mai multe informatii despre magiunul de prune Topoloveni si produsele Topoloveana gasiti pe http://www.magiun-sonimpex.ro si pe pagina oficiala de facebook Magiun de prune Topoloveni.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.