Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Sonimpex Topoloveni lanseaza trei produse noi la Targul Gaudeamus

Sonimpex Topoloveni lanseaza trei produse noi la Targul Gaudeamus

Email Imprimare

Sonimpex Topoloveni, producatorul magiunului de prune Topoloveni, prezinta consumatorilor trei alimente functionale noi, in perioada 18-22 noiembrie, la Targul International de Carte Gaudeamus. Magiunul de dovleac Topoloveni, dulceata de lavanda si dulceata de ardei iute marca Topoloveana se vor gasi la standul 235 din pavilionul central Romexpo. Cele trei produse sunt 100% naturale, procesate la aceleasi standarde de calitate, respectand principiul de a nu adauga zahar, E-uri, conservanti sau aditivi.

Am ales sa lansam aceste produse in cadrul Targului International de Carte Gaudeamus, ca o contributie la educatia nutritionala, pentru ca oamenii sa invete mereu sa se hraneasca. La carti noi, alimente functionale noi, pentru ca hrana ne asigura sanatatea si un inalt nivel al calitatii vietii. Produsele din gama Topoloveni si Topoloveana sunt procesate din ingrediente romanesti pentru ca vrem sa pastram si sa ducem mai departe traditia gastronomica romaneasca, un element important, care ne defineste ca popor, nu ca populatie, a declarat doamna Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.
Sonimpex Topoloveni, cu magiunul de prune Topoloveni si gama Topoloveana de produse fara zahar adaugat, din fructe, legume si petale de flori, este furnizor al Casei Regale a Romaniei. Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat Superior Taste Award de catre Institutul pentru Gust si Calitate Bruxelles, Ambassador of the Romanian traditional taste, premiat Great Taste Awards Marea Britanie. De-a lungul timpului, magiunul de prune Topoloveni a obtinut multiple certificari ale calitatii, cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. In domeniul calitatii nutritionale deosebite, s-a efectuat un studiu clinic la Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice N.C. Paulescu, ale carui concluzii arata ca Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectand indicatiile medicului curant.
Produsele Topoloveni si Topoloveana sunt 100% romanesti, 100% naturale, fara zahar adaugat, fara E-uri, fara conservanti, fara gluten.
Mai multe informatii despre magiunul de prune Topoloveni si produsele Topoloveana gasiti pe www.magiun-sonimpex.ro si pe pagina oficiala de facebook Magiun de prune Topoloveni.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.