Duminica, 20 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Sonimpex Topoloveni, la Targul International Saptamana Verde de la Berlin

Sonimpex Topoloveni, la Targul International Saptamana Verde de la Berlin

Email Imprimare

Ca in fiecare an, drumul magiunului in lume incepe la Targul International Saptamana Verde de la Berlin, cel mai mare eveniment organizat in Europa pentru agricultura, horticultura si industrie alimentara. Alimentele functionale Topoloveni si Topoloveana, produse de Sonimpex Topoloveni, s-au impus, ca de fiecare data, prin calitatea nutritionala deosebita, reprezentand cu cinste traditia gastronomica romaneasca la nivel international. Consumatorii din Germania isi vor putea reface stocurile cu magiun de prune Topoloveni, zacusca si bulion de rosii, alaturi de dulceata din fructe, legume si petale de flori, toate marca Topoloveana.

Anul acesta, consumatorii nemti vor fi surprinsi de gamele Topoloveni si Topoloveana imbunatatite cu patru sortimente noi de alimente functionale, care au fost lansate in toamna anului trecut: magiun de dovleac, magiun de mar, dulceata de lavanda si dulceata de ardei iute, procesate de Sonimpex Topoloveni la fel de sanatos, fara zahar adaugat si doar din ingrediente proaspete, romanesti Targul International Saptamana Verde este deschis in perioada 15-24 ianuarie, Sonimpex Topoloveni fiind prezent la standul Romaniei din Hala 10.2 de la Messe Berlin. Sonimpex Topoloveni participa pentru a opta oara consecutiv la aceasta expozitie, fiind unul dintre cei opt producatori romani care, anul acesta, vor reprezenta Romania si industria alimentara romaneasca.
Saptamana Verde de la Berlin este primul eveniment international la care noi, Sonimpex Topoloveni, am participat cu magiunul de prune Topoloveni, in anul 2008. Suntem bucurosi, dar si nerabdatori, sa ne intalnim cu consumatorii nemti, unii vizitandu-ne in fiecare an la aceasta expozitie. Este foarte important pentru noi sa pastram traditia si sa oferim produse de calitate, atat pietei romanesti, cat si pietei internationale, germanii fiind cunoscuti ca avand o cultura aparte pentru produsele bio si produsele 100% natural. Magiunul de prune Topoloveni, produs de noi, Sonimpex Topoloveni, este exponentul gastronomiei traditionale, ca parte a culturii romanesti, a declarat Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.
In ultimii ani, producatorul roman a participat cu tenacitate la evenimente internationale dedicate industriei alimentare din Europa, Asia, America, Orientul Mijlociu si Rusia din dorinta de a impune traditia romaneasca in plan international si a creste prestigiul Romaniei in lume. La Saptamana Verde, magiunul de prune Topoloveni este insotit de dulceturile din gama Topoloveana, toate realizate numai din fructe proaspete romanesti, fara zahar adaugat, fara E-uri, fara conservanti si fara gluten, recunoscute si premiate pentru gust si calitate de renumite institute internationale si jurii formate din chefi cu stele Michelin.
Sonimpex Topoloveni, cu magiunurile Topoloveni de prune, mar si dovleac, alaturi de gama Topoloveana de produse fara zahar adaugat, din fructe, legume si petale de flori, este Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei.
Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat Superior Taste Award de catre Institutul pentru Gust si Calitate Bruxelles si de catre institutul Great Taste din Marea Britanie. De-a lungul timpului, magiunul de prune Topoloveni a obtinut certificari multiple, cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. In domeniul calitatii nutritionale deosebite, s-a efectuat un studiu clinic la Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice N.C. Paulescu, ale carui concluzii arata ca Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectand indicatiile medicului curant.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.