Duminica, 20 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Body Mind Spirit Expo - dezvoltare personala, sanatate si frumusete

Body Mind Spirit Expo - dezvoltare personala, sanatate si frumusete

Email Imprimare

Intr-o lume in care a trai incepe tot mai des sa se rezume la lupta pentru supravietuire, in care oamenii uita sa se ingrijeasca de latura spirituala a vietii lor, in care greutatile si problemele sunt tot mai coplesitoare, devine necesar sa luam aminte despre cum putem trai mai frumos si mai sanatos, atat trupeste, cat si spiritual. Expozitia Body Mind Spirit, care-si va desfasura cea de-a XIX-a editie intre 19 si 21 februarie, la Sala Palatului din Bucuresti, vine pentru a oferi celor interesati de sanatatea trupului si de cea a spiritului o alternativa la ritmul alert si stresant al traiului zilnic. Este cel mai complex eveniment dedicat unui stil de viata in care calitatea vietii se celebreaza pe toate planurile: trup, minte si suflet.

Asteptat in fiecare an cu mult interes, festivalul aduce laolalta expozanti de top, speakeri internationali, traineri de inalta tinuta, un eveniment plin de inovatie si inspiratie. Aici gasiti locul ideal pentru prospectare, explorare, crestere si dezvoltare personala. Daca sunteti interesati de tratamente alternative, de alimentatia bio, de cure naturiste, de puterea de vindecare a plantelor, de efectele miraculoase ale meditatiei, de importanta regasirii de sine si a lui Dumnezeu, daca sunteti framantat de intrebari privind sensul vietii sau daca pur si simplu simtiti ca trebuie sa schimbati ceva in viata ddumneavoastra pentru un echilibru mai bun in toate, atunci trebuie sa vizitati Body Mind Spirit Expo, in weekendul 19-21 februarie, in Bucuresti, la Sala Palatului.
Acolo veti afla despre produse, alimente sau suplimente alimentare care sustin sanatatea trupului, veti asista gratuit la workshopuri si conferinte care va pot ajuta si indruma in privinta sanatatii spiritului si, nu in ultimul rand, acolo veti putea petrece cateva ore in weekend care sa va reaminteasca de cat de important este sa traiti frumos si sanatos.
Printre expozantii care vor participa la eveniment se numara Good Days Therapy, Star International Med, Himalaya Herbal Healthcare, Hofigal, Co&Co Consumer, Perfect Mind, Tupperware, Tiens Romania, BeOrganic si multi altii.
Conferintele evenimentului vor fi sustinute, printre altii, de Rita Muresan, Oreste Teodorescu, Camelia Patrascanu (coach, trainer), Cristian Alexandru (trainer, profesor), Bruno Medicina (speaker, trainer, coach), Cristian Pompei (lector), Stelian Chivu. Inscrierea e gratuita!
Pentru a descoperi universul expozitiei Body Mind Spirit, sunteti asteptati de vineri pana duminica (19-21 februarie) la Sala Palatului din Bucuresti. Programul complet al expozitiei, al conferintelor gratuite, al demonstratiilor artistice si alte informatii utile sunt disponibile pe site-ul expozitiei, www.bmse.ro. Printre partenerii evenimentului se numara si revista noastra, Dacic Cool.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.