Duminica, 20 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Magiunul de prune Topoloveni, din nou la Dubai

Magiunul de prune Topoloveni, din nou la Dubai

Email Imprimare

Magiunul de prune Topoloveni s-a reintors in Dubai pentru al doilea an consecutiv la Targul International Gulfood. Evenimentul, considerat cea mai mare expozitie anuala din Orientul Mijlociu dedicata industriei alimentare si ospitalitatii, a fost gazduit de Dubai World Trade Centre si a reunit sefi de stat, ministri si ambasadori din peste 20 de tari. La acest targ, Sonimpex Topoloveni a promovat Magiunul de prune Topoloveni prin programul I love European Fine Foods cu ajutorul fondurilor europene implementate de societatea Economotechniki Greece, fiind al doilea program de promovare accesat de producatorul roman, care a inceput in martie 2014 si se desfasoara pana in 2017. Sonimpex Topoloveni este acreditat HALAL, pentru toate produsele Topoloveni si Topoloveana, de catre Mufiatul Cultului Musulman in Romania.

Magiunul de prune Topoloveni a fost singurul produs traditional, unic si autentic romanesc prezentat la Gulfood 2016, cu certificarea calitatii la nivel european, respectiv Indicatia Geografica Protejata. Ca de fiecare data, Sonimpex Topoloveni a reprezentat cu mandrie cultura si traditia gastronomica romaneasca, asa cum a facut-o la toate expozitiile internationale din Europa, America, Rusia, Coreea de Sud sau Orientul Mijlociu. Standul Sonimpex a fost vizitat de inalti oficiali - Excelenta Sa Adrian Macelaru, ambasadorul Romaniei in Emiratele Arabe Unite, consulul general Nicoleta Teodorovici si consilierul Titus Tintean de la Consulatul General al Romaniei in Dubai. Magiunul de prune Topoloveni a facut parte si dintr-un program de prezentare organizat la Sheraton Grand Hotel din Dubai. Chefii de la restaurantul hotelului au pregatit cateva gustari care au avut ca ingredient Magiunul de prune Topoloveni - rulouri din foietaj si biscuiti umpluti cu crema si Magiun de prune Topoloveni.
Si de aceasta data ne-am prezentat cu mandria ca suntem romani si avem produse de calitate, care fac cinste gastronomiei romanesti. Magiunul de prune Topoloveni a purtat mereu steagul Romaniei la guler si a facut fata celor mai exigente gusturi! Este un aliment functional 100% romanesc, fara zahar adaugat, 100% natural, care poate fi consumat de intreaga familie, de la bebelusii de 6 luni pana la bolnavii de diabet, repectand indicatiile medicului curant, a declarat doamna Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.
Sonimpex Topoloveni, cu magiunul de prune Topoloveni si toata gama Topoloveana de zacusti, bulion de rosii si dulceturi, este Furnizor al Casei Regale a Romaniei. Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat Superior Taste Award de catre Institutul International pentru Gust si Calitate Bruxelles, premiat Great Taste Marea Britanie. De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obtinut certificari multiple, cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. In domeniul calitatii nutritionale deosebite, s-a efectuat un studiu clinic la Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice N.C. Paulescu, ale carui concluzii arata ca Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectand indicatiile medicului curant. Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% romanesc, 100% natural, fara zahar adaugat, fara E-uri, fara conservanti, fara gluten.
Dulceata Topoloveana este premiata pentru gust si calitate atat de catre International Taste and Quality Institute - cu stele de aur, cat si de Monde Selection - cu medalii de argint si bronz. Toata gama de produse reprezinta alimente functionale, fiind 100% naturale, fara zahar adaugat.
Mai multe informatii despre magiunul de prune Topoloveni si produsele Topoloveana gasiti pe www.magiun-sonimpex.ro si pe pagina oficiala de Facebook "Magiun de prune Topoloveni".


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.