Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Intalnire mega-dulce la Targul de Martisor din Mega Mall!

Intalnire mega-dulce la Targul de Martisor din Mega Mall!

Email Imprimare

Ce poate fi mai potrivit, de Martisor, decat un cadou dulce, dulce de tot? Un martisor dulce si in acelasi timp sanatos! Si ce poate fi mai sanatos si mai delicios decat un produs al stupului, obtinut de catre harnicele albine din cele mai frumoase flori de pe meleaguri transilvane? Pana in data de 8 martie, standul ApiLand va asteapta cu produse apicole proaspete si de calitate, in cadrul Targului de Martisor de la Mega Mall (Bd. Pierre de Coubertin 3-5, Bucuresti), la etajul 2, in zona Food&Fun. Programul de vizitare a targului este zilnic, intre orele 10.00 si 22.00.

Compania ApiLand a pregatit degustari delicioase pentru cei mici si pentru cei mari. De la miere cruda de tei, pastura in miere si pana la polen crud de trandafir salbatic, gasiti la standul companiei toata gama de bunatati ale stupului. Va puteti rasfata din plin cu aceste dulciuri naturale, iar daca doriti sa aflati mai multe despre beneficiile pe care le au pentru sanatatea si bunastarea noastra, aveti parte de consiliere din partea colegilor nostri de la stand. Acestia va vor explica modul in care se consuma produsele apicole, de pilda sub forma de cure, cantitatile recomandate fiecarei categorii de varsta, precum si modul de depozitare, deosebit de important in special in cazul polenului crud si al laptisorului de matca.
Mai ales in aceasta perioada, cand trecem dintr-un anotimp in altul, de la un regim de temperatura la altul, organismul nostru este slabit si devitaminizat. Tocmai de aceea, o cura de produse apicole este mai mult decat bine-venita. Acestea nu doar ca ne vitalizeaza, ne tonifica si ne intaresc, imbunatatindu-ne starea psihica si fizica generala, ci sunt de mare ajutor si in lupta cu bacteriile si cu virusii "de sezon". Practic, delicioasele produse ale stupului ne ajuta sa ne crestem imunitatea generala si ne feresc de raceli si gripe.
In plus, pentru ca este perioada cadourilor de primavara, puteti beneficia si de un voucher pentru urmatoarea comanda de produse ApiLand (pe www.apiland.ro). Nu ezitati sa vizitati standul ApiLand, singuri sau impreuna cu familia. O gustare dulce merge intotdeauna cu distractia si cu buna dispozitie. Va asteptam!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.